Βελόπουλος: «Ο πρωθυπουργός έριξε αλλού τις ευθύνες»

«Αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Πρέπει να πάμε σε εκλογές τώρα»

Must Read

«Σε ένα διάγγελμα μαγνητοσκοπημένο, στο οποίο περιμέναμε ανάληψη ευθύνης, σήμερα ο πρωθυπουργός έκανε μετακύληση ευθύνης. Μετακύλησε την όποια ευθύνη του θέματος των υποκλοπών στον γενικό γραμματέα του γραφείου του ο οποίος δεν έχει καμία πολιτική ευθύνη, και στον διοικητή της ΕΥΠ ο οποίος κι αυτός αποπέμφθηκε εκ παραιτήσεως», σχολίασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος μετά την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις.

«Για ακόμα μια φορά ο πρωθυπουργός, επιβεβαίωσε τα όσα λέμε. Δεν αναλαμβάνει ποτέ την ευθύνη των κακών, δυσάρεστων και οικτρών επιλογών της κυβέρνησης. Πρέπει επίσης να πούμε ότι και ο νέος διοικητής της ΕΥΠ είναι οπαδός της συμφωνίας των Πρεσπών», τόνισε και πρόσθεσε:

«Το χειρότερο, δε, όλων συνωμοσιολόγησε χωρίς να μας πει ποιος, τι και γιατί, ζητούν την αποσταθεροποίηση της χώρας. Δυστυχώς ο πρωθυπουργός αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Πρέπει να πάμε σε εκλογές τώρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This