Ο… Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σχολιάζει τα περί άγνοιας του Πρωθυπουργού για τις παρακολουθήσεις!

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια του μηνύματός του στον ελληνικό λαό για την παρακολούθηση του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ είπε και το εξής:

«Αυτό που έγινε μπορεί να ήταν σύμφωνο με το γράμμα του νόμου, ήταν όμως λάθος. Δεν το γνώριζα και προφανώς δεν θα το επέτρεπα ποτέ».

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (λίγες δεκαετίες πριν) έλεγε κατά του Ανδρέα Παπανδρέου (Πρωθυπουργός τότε) για τις τηλεφωνικές υποκλοπές πολιτικών αντιπάλων του ΠΑΣΟΚ:

«Δύο κέντρα, δύο πρόσωπα. Το ένα είναι η ΕΥΠ, το άδυτο των αδύτων, το οποίο διευθύνει πρόσωπο της αποκλειστικής εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού και το άλλο είναι ο ΟΤΕ… Όταν μάλιστα ομολογεί ότι πράγματι έγιναν, αλλά ο αρχηγός μας δεν φταίει, τότε…  Αμφιβάλω αν υπάρχει έστω και ένας που πιστεύει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν παρακολουθούσε».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This