Φαιδρότητες από τον Τσιάρα για να «ξεπλύνει» τον Μητσοτάκη

Επίδειξη δουλοπρέπειας και γελοιότητας από τον υπουργό Δικαιοσύνης

Must Read

Η κυβέρνηση επιθυμεί να βγει όλη η αλήθεια στο φως για τις παρακολουθήσεις, αλλά… σε βάθος χρόνου, δήλωσε χθες ο Κώστας Τσιάρας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι το Μαξίμου προσανατολίζεται στη διεύρυνση του ερευνητικού πεδίου προκειμένου να διαχυθούν οι προσωπικές πρωθυπουργικές ευθύνες.

Σε μια επίδειξη δουλοπρέπειας και γελοιότητας ο υπουργός Δικαιοσύνης επιχείρησε άτεχνα να υψώσει ασπίδα προστασίας γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΕΥΠ. Μόνο που η χαμηλή ποιότητα των επιχειρημάτων μάλλον εκθέτει ακόμα περισσότερο τον πρωθυπουργό. Και, φυσικά, δεν λύνει καμία απορία για τους λόγους των παρακολουθήσεων…

«Η κυβέρνηση όχι μόνο ζήτησε σύσταση Εξεταστικής και επανασύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, αλλά είπε ότι θα διευκολύνει τη διαδικασία με κάθε τρόπο. Ενδεχομένως υπάρχουν κάποια ζητήματα θεσμικά τα οποία ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατά το διάγγελμά του στους πολίτες τα ανέδειξε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Υπάρχει θεσμικό ζήτημα που άφορα τον τρόπο που γίνονται οι νόμιμες επισυνδέσεις της ΕΥΠ; Προφανώς υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να απαξιώνεται μια ολόκληρη υπηρεσία που προσφέρει πολλά στην Πολιτεία», υποστήριξε ο υπουργός.

«Οτιδήποτε υπάρχει πρέπει να βρεθεί στο φως…»

Συνεχίζοντας τον κατήφορο της κολακείας, ο Κ. Τσιάρας ανακάλυψε ότι «για πρώτη φορά ένας πρωθυπουργός βλέπει ότι υπάρχει ένα ζήτημα και θέλει να αναλάβει την πρωτοβουλία να αναμορφώσει το θεσμικό πλαίσιο». «Οτιδήποτε υπάρχει πρέπει να βρεθεί στο φως, το είπαμε εμείς αυτό από την πρώτη στιγμή. Εγώ είπα ότι είναι θέμα δημοκρατίας η παρακολούθηση του τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη, είπα ότι είναι ζήτημα που πρέπει να δούμε με σοβαρότητα και με όλες τις λεπτομέρειες», ανέφερε.

Ακόμα, ισχυρίστηκε ότι πριν από το 2018 υπήρχαν δύο εισαγγελείς που ήλεγχαν κάθε αντίστοιχο ζήτημα και αυτό η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το άλλαξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This