«Τι σε νοιάζει αν ήξερε ο πρωθυπουργός;» – Απίστευτο παραλήρημα Άδωνι για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Must Read

Με παραληρηματικούς ισχυρισμούς ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσπαθεί να υποστηρίξει το αφήγημα του Μαξίμου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει υπό την εποπτεία του την Εθνική Υπηρεσία Πληροφορίων, δεν γνώριζε τίποτα για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Μάλιστα, αφού η χθεσινή ομολογία του νέου διοικητή της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη για παρακολουθήσεις σε πολιτικούς, τους άφησε εκτεθειμένους για άλλη μια φορά, ο Άδωνις προσπάθησε να αμυνθεί, εξαπολύοντας προσχηματική επίθεση σε δημοσιογράφο του φιλοκυβερνητικού mega.

Στην εκπομπή τέθηκε η ερώτηση για το αν ο πρωθυπουργός έπρεπε να είναι ενήμερος για την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, την ώρα μάλιστα που η ΕΥΠ βρίσκεται υπό την εποπτεία του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσπαθώντας να «περάσει» εκείνα που ήθελε, υποστήριξε ότι για τις παρακολουθήσεις δεν πρέπει να ενημερώνεται και ότι είναι θέμα εθνικής ασφάλειας.

«Ο Πρωθυπουργός να μάθει ρωτάω εγώ. Ο Πρωθυπουργός. Ένα πρόσωπο», σχολίασε ο Ι. Χασαπόπουλος και Άδωνις απάντησε «Και άμα το μάθει, εσύ πού το ξέρεις, τι σε νοιάζει;» είπε ο με θράσος ο υπουργός Ανάπτυξης και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση πρέπει να «κρυφτεί» και «να μη σπάσει το απόρρητο» είπε και συνέχισε το «ποίημα» του για τους πληροφοριοδότες. Την ώρα που η χώρα μας έχει γίνει διεθνώς ρεζίλι για το σκάνδαλο των υποκλοπών, ο Άδωνις σαν ολιγάρχης κουνάει το δάχτυλο στους δημοσιογράφους!




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This