Κραυγή αγωνίας Μαρκόπουλου στη βουλή: ΠΑΣΟΚ, σώσε μας!

Μαρτύρησε τα πάντα!

Must Read

Εάν υπήρχε έστω και ένας Έλληνας που είχε την παραμικρή αμφιβολία για την συμμετοχή προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σκάνδαλο της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, μετά την ομιλία του Δημήτρη Μαρκόπουλου πριν από λίγο στο κοινοβούλιο, σίγουρα θα του διαλύθηκε.

Η ομιλία του βουλευτή του Μητσοτάκη ήταν μια κραυγή απόγνωσης προς το ΠΑΣΟΚ, που είναι η τελευταία ελπίδα του συστήματος Μητσοτάκη να παραμείνει στην εξουσία ή έστω, να γλιτώσει από τις συνέπειες των εγκλημάτων του. Η αποστροφή του όμως για τον Ανδρέα Λοβέρδο, που το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν έβγαλε ούτε μία ανακοίνωση για την απαλλαγή του για το σκάνδαλο Novartis, δεν αφήνει περιθώριο για παρερμηνείες. 

Το σύστημα Μητσοτάκη ήθελε οπωσδήποτε τον Ανδρέα Λοβέρδο στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ώστε να το μετατρέψει σε ένα σίγουρο δεκανίκι που θα λύτρωνε τον Κυριάκο Μητσοτάκη από πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Με αυτόν τον τρόπο, δικαιώνονται οι ισχυρισμοί του Νίκου Ανδρουλάκη και της ηγεσίας του κινήματος, που έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι η παρακολούθηση ήταν έργο Μητσοτάκη προκειμένου να μπορέσουν να εκβιάσουν τον νέο προέδρου του ΠΑΣΟΚ για να τον «κρατήσουν στο χέρι».

Κατά τα άλλα, θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να διευρυνθεί η εξεταστική, όπως ζήτησε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος. Μήπως και μάθουμε επιτέλους ποιοι ήταν οι δύο δημοσιογράφοι που εκβίαζαν υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή ζητώντας τους λεφτά. Καταγγελία που είχε κάνει προσωπικά ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, λέγοντας ότι του ζήτησαν 200 χιλιάρικα και όταν δεν τα έδωσε, άρχισαν να τον χτυπούν από την εφημερίδα που εργάζονταν!

Καταγγελία την οποία είχε αρχειοθέτηση σκανδαλωδώς, ποια άλλη; Η Ελένη Ράικου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This