«Ο Καραμανλής έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Μητσοτάκη»

«Όλοι έχουν ξεγράψει τον θανάσιμα τραυματισμένο και πολιτικά αναξιόπιστο Κυριάκο Μητσοτάκη»

Must Read

Με μια πύρινη ανάρτηση στο facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος σχολίασε την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στα Ανώγεια, λέγοντας ότι άνοιξε η κούρσα διαδοχής στο κόμμα και πως ο πρώην Πρωθυπουργός έδειξε την πόρτα εξόδου στον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Έγραψε αναλυτικά:

«Με τη σημερινή εκδήλωση στα Ανώγεια ανοιξε στην ουσία η κούρσα διαδοχής στη Νεα Δημοκρατία. Ολοι έχουν ξεγράψει τον θανάσιμα τραυματισμένο και πολιτικά αναξιόπιστο — κι εδώ και στο εξωτερικό — Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η αποχωρηση του ειναι θέμα χρόνου καθώς και ο Κώστας Καραμανλης, ο αδιαμφισβητητος θεματοφύλακας της παράταξης, τον άδειασε με κομψό αλλά σαφή τρόπο και του έδειξε — κατά τη γνώμη μου — την πόρτα εξόδου. Η Ολγα Κεφαλογιάννη, στη μνήμη του πατέρα της οποίας έγινε ή εκδήλωση, εθεσε εμμεσα αλλα σαφώς υποψηφιότητα με ξεκάθαρες αναφορές στις αρχές και στις αξίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Οι άλλοι διεκδικητές (αν και όσοι υπάρχουν) είναι τόσο διστακτικοί που κινδυνεύουν να φανούν ασήμαντο η κάνουν τόσο τεράστια λάθη στις δημόσιες τοποθετήσεις τους που στην ουσία μπαίνουν μόνοι τους στο περιθώριο».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This