Κατήγγειλε την τουρκική προκλητικότητα από το Βελιγράδι ο Δένδιας

Τόνισε τη σταθερή υποστήριξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων

Must Read

Στη Σερβία βρέθηκε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και στο Βελιγράδι είχε συνάντηση με τον Σέρβο ομόλογό του Νίκολα Σελάκοβιτς, με τον οποίο συζήτησαν για την εμβάθυνση των διμερών σχέσεων, την ενεργειακή συνεργασία, τα Δυτικά Βαλκάνια και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε την σημασία των ελληνικών επενδύσεων στη Σερβία, που έχουν δημιουργήσει 25.000 θέσεις εργασίας, ενώ στον τομέα της ενέργειας έγινε ιδιαίτερη αναφορά στους αγωγούς TAP και IGB (με τον οποίο θα συνδεθεί και η Σερβία), καθώς και στον πλωτό σταθμό FSRU στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Νίκος Δένδιας τόνισε τη σταθερή υποστήριξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, μονόδρομο για την εμπέδωση της ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή, όπως είπε και εξέφρασε ιδιαίτερη ανησυχία για την επιρροή αναθεωρητικών δυνάμεων, οι οποίες, κάνοντας χρήση ιστορικών, οικονομικών και θρησκευτικών δεσμών, προσπαθούν να διεισδύσουν στην περιοχή.

Τέλος ενημέρωσε τον Σέρβο ομόλογό του για την έξαρση της τουρκικής προκλητικότητας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This