Σοβαρές κατηγορίες Μητσοτάκη κατά Ανδρουλάκη

Ο πρωθυπουργός παραδέχεται ότι γνώριζε τους λόγους της παρακολούθησης!

Must Read

«Τεκμηριωμένη και απολύτως δικαιολογημένη», χαρακτήρισε την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από λίγο κατά την συνέντευξη Τύπου στο περιθώριο της 86ης ΔΕΘ.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι τα ρήγματα στην εθνική ασφάλεια δεν δημιουργούνται από τον μπακάλη ή το μανάβη, αλλά από πρόσωπα με εξουσία και κύρος, αναφερόμενος φυσικά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ!

Κάλεσε μάλιστα το Νίκο Ανδρουλάκη να πάει στην ΕΥΠ και να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες της παρακολούθησης του.

Εδώ μιλάμε για μία βαρύτατη μομφή του πρωθυπουργού κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Για τον οποίο θέτει εκ νέου το θέμα του «κινδύνου για την εθνική ασφάλεια»!

Εδώ πλέον δημιουργείται τεράστιο θέμα. Ο πρωθυπουργός ο οποίος αρνήθηκε έξι φορές από το βήμα της ολομέλειας της Βουλής ότι γνώριζε για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, εμφανίζεται σήμερα όχι απλώς ως γνώστης, αλλά ως κοινωνός του συνόλου των πληροφοριών, καθώς επιμένει στην ορθότητα αυτής της παρακολούθησης.

Επιπλέον, καλεί τον κύριο Ανδρουλάκη να μεταβεί στην ΕΥΠ για να ενημερωθεί, την ώρα που φιλοκυβερνητικά μέσα υποστηρίζουν ότι ο φάκελος Ανδρουλάκη έχει διαγραφή κατά λάθος!

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα: «Ο κύριος Ανδρουλάκης αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί μου από την στιγμή που εξελέγη, παρά τις προσκλήσεις μου»!

Κάποιος κακοπροαίρετος λοιπόν θα έβλεπε πίσω από την ανακολουθία των δηλώσεων του πρωθυπουργού και την παραδοχή ότι ο Ανδρουλάκης τον σνόμπαρε από την πρώτη στιγμή της εκλογής του, έναν υπέροχο λόγο για να διατάξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την παρακολούθηση του.

Ο πρωθυπουργός μάλιστα είπε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης εργαλειοποιεί το συγκεκριμένο θέμα…

Έπειτα από την σημερινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού, δύο τινά συμβαίνουν. Είτε ο κύριος Μητσοτάκης είτε ο κύριος Ανδρουλάκης πρέπει να διερευνηθούν για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

Ο κύριος Ανδρουλάκης εάν είναι όντως εθνικός κίνδυνος. Ο κύριος Μητσοτάκης εάν αποδειχθεί ότι διέταξε την παρακολούθηση για πολιτικούς και όχι εθνικούς λόγους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This