Δημαρχιακό… γλείψιμο στον θείο Κυριάκο!

Μεγάλος... γεωπολιτικός περίπατος; Ο Ερντογάν είναι που ανήκει στο χθες, ο Μητσοτάκης στο αύριο

Must Read

Αφού τα… πρόκοψε στον Δήμο Αθηναίων, όπου ήδη καταγράφεται ως ο ανεπαρκέστερος δήμαρχος από τη Μεταπολίτευση (ξεπέρασε ακόμα και τη μητέρα του…), ο «γόνος» Κώστας Μπακογιάννης σκέφτηκε να… καταπιαστεί και με τις εξωτερικές υποθέσεις της χώρας.

Σχολιάζοντας την (απαράδεκτη) εμφάνιση του θείου του, πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΟΗΕ, ο άφαντος στις δυσκολίες των πολιτών δήμαρχος σχολίασε: «Ο πρωθυπουργός ήταν απολύτως ξεκάθαρος. Ηταν η “φωνή” όλων των Ελλήνων, πέρα και πάνω από κόμματα, ιδεολογίες και παρατάξεις. […] Είπε ότι “εμείς δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε από τον τουρκικό λαό, οι λαοί έχουν φιλικές σχέσεις και οι λαοί είναι καταδικασμένοι να ζήσουν μαζί”. Ο κ. Ερντογάν είναι που ανήκει στο χτες, ο Μητσοτάκης ανήκει στο αύριο».

Επικαλούμενος, δε, τα ευρήματα πρόσφατης τουρκικής δημοσκόπησης, στην οποία φαίνεται ότι πάνω από το 60% των Τούρκων επιθυμεί φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα, είπε καμαρώνοντας μέσα στη βαθιά του ασχετοσύνη: «Αυτό είναι κάτι το οποίο το έχω διαπιστώσει κι εγώ. Εχω μία πολύ καλή σχέση με τον φίλο μου, τον κ. Ιμάμογλου, τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης, και μαζί -κόντρα στο ρεύμα- κολυμπάμε και προσπαθούμε να χτίσουμε γέφυρες από κάτω προς τα πάνω, διερμηνεύοντας εν τέλει τα ειλικρινά συναισθήματα των λαών μας, χωρίς να επιτρέπουμε σε πολιτικές σκοπιμότητες να διαστρεβλώνουν τα μηνύματά μας, όπως κάνει ο κ. Ερντογάν».

Οι δηλώσεις του έγιναν σε οικείο περιβάλλον (ΣΚΑΪ), απ’ όπου ο δήμαρχος… απείλησε ότι εκτός από τα «έργα» που βρίσκονται σε εξέλιξη, έχει και άλλα σχέδια! Μετά τον «μεγάλο περίδρομο» και το ετήσιο κλείσιμο της πλατείας Συντάγματος εν μέσω θέρους, όπου η πρώτη πόλη της χώρας υποδέχθηκε τους τουρίστες με κουρελόπανα, για να αποκαλυφθεί μια απίστευτης αισθητικής κακοτεχνία, η οποία κόστισε ο κούκος αηδόνι, ο Μπακογιάννης σχεδιάζει τώρα «ένα άλμα εμπρός».

Οπως διακήρυξε: «Αλλάζουμε τα φώτα της πόλης, αντικαθιστούμε δεκάδες χιλιάδες φώτα με led». Ας του πει κάποιος ότι τα «φώτα» της πόλης τα έχει ήδη αλλάξει. Κι ας περιοριστεί στην τρέχουσα διαχείριση με το μικρότερο κόστος έως την ώρα της κάλπης…




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This