«ΠΑΤΡΙΔΑ»: Αυτό είναι το όνομα του κόμματος που ανακοίνωσαν Μπογδάνος – Λατινοπούλου

Must Read

*αναδημοσίευση από meaculpa.gr

Την ίδρυση του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ (ΠΑΤΡΙωτική Δύναμη Αλλαγής) ανακοίνωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Ο πρόεδρος της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής και ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, έγραψε σε ανάρτησή του: «Από σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων η ΠΑΤΡΙΔΑ έχει φωνή. Οι αρχές μας ξεκάθαρες: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία. Δεν συμβιβαζόμαστε. Μόνο αγωνιζόμαστε. Με σθένος και πίστη. Μαζί. Για την Ελλάδα και για το μέλλον των παιδιών μας.»

Από την πλευρά της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία θα αναλάβει χρέη αντιπροέδρου, χαιρέτισε με τη σειρά της τη νέα πολιτική κίνηση, με βίντεο που ανάρτησε στο Instagram:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Γιώργος Τζαβέλλας πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τον Ατρόμητο με …φουσκωμένη κοιλιά

Στην πρώτη αγωνιστική των play off της Super League, ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με...

More Articles Like This