Ο Μητσοτάκης πρωταγωνιστής της καμπάνιας «Εχθροί της ελευθεροτυπίας»!

Μαζί με τον Όρμπαν και τον πρώην πρωθυπουργό της Πολωνίας Γιάροσλαβ Κατσίνσκι

Must Read

Διαδικτυακή καμπάνια για την ελευθερία του Τύπου και τη νέα πρωτοβουλία European Media Freedom Act διεξάγει η ευρωομάδα των Σοσιαλιστών & Δημοκρατών (S&D), με τίτλο «Εχθροί της ελευθεροτυπίας» και βασικό πρωταγωνιστή -ναι, σωστά μαντέψατε- τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωθυπουργός «συμπρωταγωνιστεί στην εν λόγω καμπάνια μαζί με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, και τον ισχυρό άνδρα της Πολωνίας και ιδρυτή του PiS, Γιάροσλαβ Κατσίνσκι, με τους τρεις τους να «ποζάρουν» στη βασική φωτογραφία της καμπάνιας, κρατώντας στα χέρια τους φυλλάδες που διαφημίζουν τα… κατορθώματά τους.

«Η Δημοκρατία δεν έχει ελπίδες χωρίς ελευθερία του Τύπου. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αυταρχικοί και συντηρητικοί στη Βαρσοβία, στη Βουδαπέστη, στην Αθήνα ή στη Σόφια είναι τόσο πρόθυμοι να καταστείλουν τα ανεξάρτητα ΜΜΕ. Οι τακτικές τους είναι καλά δουλεμένες: λογοκρισία, περικοπή δημόσιας χρηματοδότησης, καταχρηστικές αγωγές, παρακολούθηση, συκοφάντηση και απειλές σε βάρος δημοσιογράφων», αναφέρουν οι Σοσιαλιστές & Δημοκράτες σε σχετική τους ανάρτηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε αποκαλύψει σε ταινία της ποιο άρωμα φορούσε και στη ζωή της- Δεν το αποχωρίστηκε ποτέ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πάντοτε μοσχοβολούσε και αυτό οφειλόταν στο ακριβό της άρωμα.Aπό την Έλενα ΦάκουΜάλιστα η ηθοποιός είχε αποκαλύψει...

More Articles Like This