Η Όλγα υπερασπίζεται την παραταξιακή αλλά και την εθνική αξιοπρέπεια

Επιχειρεί να ξαναβάλει πάλι την παράταξη στις ράγες του ιδρυτή της.

Must Read

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι μία από τις πλέον αξιοπρεπείς παρουσίες στην πολιτική ζωή, εδώ και χρόνια. Τον τελευταίο καιρό όμως, είναι δυστυχώς από τις εξαιρέσεις που επιμένουν να υπερασπίζονται τις αρχές της παράταξης με την οποία πολιτεύεται. Όταν υπάρχει μία συλλογική αφωνία ακόμα και όταν αυτές οι αρχές παραβιάζονται βάναυσα και με πρωτοφανή τρόπο.

Η κυρία Κεφαλογιάννη απέδειξε στην τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο, ότι είναι από τις πολιτικούς που υπηρετούν αξίες και όχι αξιώματα. Αυτές ακριβώς τις αξίες υπενθύμισε με σχετική ανάρτηση της στο Twitter, όπου και κοινοποίησέ το άρθρο της στην Εστία της Κυριακής.

Είναι βέβαιο ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη στην προσπάθεια της να ξαναβάλει την παράταξη στις ράγες του ιδρυτή της, θα έχει εκατομμύρια παραστάτες, τους πραγματικούς «ιδιοκτήτες» της Νέας Δημοκρατίας: Τον ελληνικό λαό.

Αυτοί που σήμερα σιωπούν εμπρός στην εθνικά επικίνδυνη αλλοίωση αρχών και αξιών, θα υποχρεωθούν σύντομα να πάρουν θέση.

Το άρθρο της Όλγας Κεφαλογιάννη στην Εστία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This