Νέα προκλητική επίθεση Ερντογάν με μήνυμα σε Μητσοτάκη

«Κάνε ό,τι θέλεις, αλλά εμείς θα κάνουμε πάντα ό, τι χρειαστεί, είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε»

Must Read

Ο Ταγίπ Ερντογάν κραύγασε ότι η έκκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη για βοήθεια από τις ΗΠΑ κατά της Τουρκίας, «δεν θα σώσει την Ελλάδα» από την οργή της Άγκυρας, ενώ απείλησε ότι η κυβέρνησή του είναι έτοιμη να δράσει και να κάνει ό,τι χρειάζεται.

Τα τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν απόψε ότι ο Τούρκος Πρόεδρος είπε μεταξύ άλλων: «Κάναμε ό,τι ήταν απαραίτητο και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ. Ενάντια σε ποιον; Εναντίον της Τουρκίας. Ό, τι και να κάνεις, εμείς θα κάνουμε πάντα ό, τι χρειαστεί, είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε».

Είπε ακόμα ο Ερντογάν:

«Σχεδόν κάθε μέρα, ξυπνάμε σε μια νέα κρίση ως ανθρωπότητα.  Ο πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ των δύο γειτόνων μας έγινε πριν προλάβουμε να ξεπεράσουμε τις επιπτώσεις της επιδημίας. Ο 21ος αιώνας μετατρέπεται κυριολεκτικά στην εποχή της κατάθλιψης. Παρακολουθούμε πώς τα ελληνικά πλοία θάβουν αυτούς τους αθώους στο Αιγαίο. Ακούγεται να αντιδρά ο κόσμος; Όχι. Εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις των μουσουλμάνων μας. Ο Έλληνας πρωθυπουργός ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ. Ό,τι κάναμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Ενώ το παραλήρημά του δεν είχε σταματημό σε κανένα θέμα:

«Είμαστε νούμερο ένα στη βοήθεια των καταπιεσμένων. Η Αμερική δεν είναι η δύση, είμαστε νούμερο 1. Όταν λέμε ‘Ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από 5’, εκφράζουμε αυτή την κατανόηση ότι μας διατάζει η πίστη μας. Όταν αναφέρεται η Τουρκία, έρχεται στο μυαλό μια χώρα που ξεχωρίζει με την οικονομία, την άμυνα, τη συνείδηση, τη συμπόνια και τη στάση αρχών της»!

*πηγή φωτογραφίας: https://www.facebook.com/tcbestepe

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This