Άδωνις Γεωργιάδης: «Το να σταματήσουν οι αυξήσεις γενικά, δεν υπάρχει περίπτωση»

Επικοινωνιακή διαχείριση των αυξήσεων των τιμών στα βασικά είδη διατροφής από τον Υπουργό Ανάπτυξης κι Επενδύσεων.

Must Read

Με περίσσεια κυνικότητα, ο Υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση είναι απλός παρατηρητής στο ράλι αυξήσεων των τιμών.

Μιλώντας στο Mega, στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου, ανέφερε, επίσης, ότι σε συνομιλίες που πραγματοποίησε με τους κλάδους του λιανικού εμπορίου και των supermarkets, δεν προέκυψε κάτι ουσιαστικό. Το μόνο που συμφωνήθηκε είναι ότι μέσα στον Οκτώβριο κάθε supermarket θα παρουσιάσει το καλάθι της νοικοκυράς, ένα καλάθι με 50 διαφορετικά προϊόντα, απαραίτητα για την διαβίωση ενός νοικοκυριού, αναφέροντας παράλληλα πως δεν πρόκειται για «πάγωμα τιμών», αλλά ούτε και για συγκεκριμένα προϊόντα. 

Ακόμα, σημείωσε ότι δεν πρόκειται για κάποια «συμφωνία κυρίων» και ότι «κάθε αλυσίδα θα κάνει τη δική της πολιτική».

Τέλος, σχετικά με τον πληθωρισμό, ανέφερε ότι η εκτίμησή του είναι πως μέχρι το τέλους του χρόνου ο πληθωρισμός θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, στο τέλος του χρόνου θα συγκλίνουμε στον ευρωπαϊκό Μ.Ο. κι από το νέο έτος θ’ αρχίσει η πτώση του πληθωρισμού.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This