Το gay ζευγάρι Άλμπατρος και τα 400,000 της λίστας Πέτσα

«Μένουμε άναυδοι»

Must Read

Στο ελληνικό διαδίκτυο, συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα Bovary, εμφανίστηκε ένα συγκινητικό άρθρο με θέμα τον έρωτα δύο gay άλμπατρος. 
Κάποιος θα υποθέσει ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι θεματική, μη δημοσιογραφική, γι’ αυτό και μπορεί να ασχολείται με θέματα ειδικού ενδιαφέροντος, όπως η σεξουαλική ζωή της κάμπιας, οι ερωτικές προτιμήσεις του θαλάσσιου ελέφαντα, Όχι όμως και με την αντίστοιχη διαδικασία ζευγαρώματος της ακρίδας, διότι η ακρίδα μπορεί να παραπέμψει σε αρνητικούς συνειρμούς για τον πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, γεγονός που εκφεύγει μίας αρθρογραφίας ειδικού ενδιαφέροντος και άπτεται πλέον της πολιτικής.

Την συγκεκριμένη ιστοσελίδα λοιπόν, την γνωρίζουν ελάχιστοι Έλληνες. Το παράδοξο όμως είναι ότι την έχουν πληρώσει όλοι οι Έλληνες με το υστέρημά τους, απλώς δεν το γνωρίζουν. Βλέπετε, το Bovary έχει εισπράξει από την περιβόητη λίστα πέτσα το ιλιγγιώδες ποσό των 100.000 €, που θα συνιστούσε παγκόσμιο ρεκόρ, εάν δεν υπήρχε άλλη μία ιστοσελίδα η οποία πήρε ακόμα περισσότερα: Το Iefimerida, έλαβε από το κράτος Μητσοτάκη το ποσό των… 250,000 ευρώ!

 

Το συγκινητικό άρθρο της χρυσοπληρωμένης ιστοσελίδας

Είναι η ιστοσελίδα που πρόσφατα εξαπέλυσε την συκοφαντική επίθεση κατά της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου και πρώην πρωθυπουργού κ. Βασιλικής Θάνου, δημοσιοποιώντας ηχητικό για να την κατηγορήσει για δήθεν εκβιασμό του Βγενόπουλου. 

Φυσικά, το «σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρα της Θάνου» γκρεμίστηκε από την ελληνική δικαιοσύνη, στο μεσοδιάστημα όμως κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία και έλαβαν εκατομμύρια ευρώ από το δημόσιο ταμείο, σε υπόθεση που συμπτωματικά συνδέεται με τον Βγενόπουλο!

Οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες που δημοσιεύουν τις γκέι περιπτύξεις στο άλμπατρος και τα ηχητικά Βγενόπουλου, ανήκουν στον Χρήστο Ράπτη και έλαβαν συνολικά από την λίστα πέτσα το ιλιγγιώδες ποσό των 400.000 €:

Iefimerida.gr 250.000
Bovary.gr 100.000
Economistas.gr 50.000
ΣΥΝΟΛΟ: 400.000

Χρήμα το οποίο προήλθε από την σφαγή του έλληνα φορολογούμενου, όποιος βλέπει την ποιότητα ζωής του να καταρρέει.

Εντέλει, το περιβόητο πρόγραμμα για το οποίο ο Πέτσας μοίρασε τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού δεν έπρεπε να λέγεται «μένουμε σπίτι», αλλά «μένουμε άναυδοι». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This