Αφωνία του Τσίπρα στη νέα πρόκληση του Ζεϊμπέκ

Και η περίεργη μεσολάβηση βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Must Read

Τεράστια ερωτήματα προκαλεί πλέον η απαθής στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και η μόνιμη αφωνία του στις αντεθνικές δραστηριότητες του βουλευτή Θράκης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος βρίσκεται σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι φιλότουρκοι στη Θράκη και ειδικά το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο δήμαρχος Μύκης, Ντελή Ριτβάν, είναι «κολλητός» μόνο με τον δήμαρχο Τσέπελη και τα γνωστά φερέφωνά του, τα οποία την περίοδο εκλογής του νέου ψευτομουφτή Ξάνθης «ενίσχυσε» με 35.000 ευρώ, από τη μια για να στηρίξουν τις πρακτικές του κι από την άλλη για να… λασπώσουν τον Πάνο Παπαδόπουλο!

Η κατάσταση ωστόσο φαίνεται ότι έχει ξεφύγει πλέον, αφού ο δήμαρχος Μύκης, που χρεώνει καθημερινά στους πολίτες το πετρέλαιο κίνησης ενός κρατικού τζιπ με το οποίο κυκλοφορεί, ύστερα από παρέμβαση του βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Τσιλιγγίρη(!), έχει γίνει πλέον «ένα» με τον… βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ!

Οι δυο τους, ο Ζεϊμπέκ και ο Ντελή Ριτβάν, εμφανίστηκαν πάλι σε κοινή «γιάφκα» με τον Τούρκο πρόξενο Κομοτηνής και τους ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής, συμπτωματικά την ίδια ημέρα που στην Πράγα βρίσκονταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ερντογάν!

Πόσο ακόμα να κλείσουν τα μάτια στη Θράκη και πόσο ακόμη θα το κάνει αυτό και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο, όπως φαίνεται, ο βουλευτής Ζεϊμπέκ έχει γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων του;

Μέσα σε όλα αυτά, αποτελεί σκάνδαλο, και μάλιστα πρώτου μεγέθους, η παραχώρηση ενός υπηρεσιακού τζιπ του… ΥΠΕΧΩΔΕ στον δήμαρχο Μύκης, που πηγαίνει παντού με αυτό, όπως και στο μνημόσυνο για τον Σαδίκ!

Το τζιπ αυτό, μάλιστα, το είχε παραχωρήσει επί ΣΥΡΙΖΑ ο Σπίρτζης, ως υπουργός, στον Δήμο Μύκης, αλλά δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει, όπως αποκαλύπτει η Κατερίνα Καλεντερίδου, γιατί ο τότε δήμαρχος Τζεμήλ Καπζά δεν μπορούσε να βγάλει πινακίδες. Όμως, με παρέμβαση του βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Τσιλιγγίρη, ο σημερινός δήμαρχος έβγαλε πινακίδες και χρεώνει τον δήμο με το πετρέλαιο κίνησης, κάνοντας καθημερινά πολλά χιλιόμετρα για να μη χάσει όλες τις ανθελληνικές εκδηλώσεις του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This