Κυριακή 20/6/2021

Προσκλητήριο Σημίτη στους «σκελετούς» του (εκσυγχρονιστικού) ΠΑΣΟΚ!

Νέα σύναξη των εκσυγχρονιστών του ΠΑΣΟΚ είχαμε προ ημερών με πρωτοβουλία του Κώστα Σημίτη. Οι… σκελετοί του παρελθόντος εμφανίστηκαν στην αίθουσα του ΕΒΕΑ, στέλνοντας ίσως ένα μήνυμα στην ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. ότι «είμαστε εδώ».

Η σύναξη έγινε με αφορμή εκδήλωση που οργάνωσε το Ίδρυμα «Κώστα Σημίτη» με θέμα «Η Ευρώπη σήμερα, η Ευρώπη αύριο». Ο κ. Σημίτης, πέραν του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Ρομάνο Πρόντι, που είχε προσκαλέσει, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς από τους πρώην… συντρόφους του, δίνοντας νέα τροφή για σενάρια και αναγκάζοντας την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. να βάζει στο μικροσκόπιο πρόσωπα και γεγονότα. Ανάμεσά τους, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Νίκος Χριστοδουλάκης, κορυφαία στελέχη της εποχής της παντοδυναμίας του κ. Σημίτη, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες παρίσταται σε εκδήλωση με τον πρώην πρωθυπουργό.

Οι «σκελετοί» δείχνουν να προσπαθούν να ξαναβγούν από την ντουλάπα με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία, ενώ και η Φώφη Γεννηματά έχει αποκτήσει ακόμη έναν μόνιμο «πονοκέφαλο» μέσα σε όλα τα άλλα προβλήματα που ταλανίζουν το συρρικνωμένο κόμμα της. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, ο πρώην υπουργός Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, καθώς και αρκετά στελέχη (λεγόμενα και «ορφανά») των κυβερνήσεων Σημίτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ