Η κυβέρνηση τώρα κάνει πως δεν ξέρει τον συκοφάντη Κουρτάκη!

Πριν λίγους μήνες κατάσταση το υπουργικό συμβούλιο εξέφραζε την συμπαράσταση του στον καταδικασμένο ακόμα και για συκοφαντία ανήλικου παιδιού!

Must Read

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην ενημέρωση των συντακτών, ισχυρίστηκε πως δεν σχολιάζει τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης, αναφορικά με την νέα καταδίκη του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, αυτή τη φορά για συκοφαντική δυσφήμιση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Πριν από λίγους μήνες όμως, ακόμα και ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, σε μία κατάπτυστη ενέργεια, παρενέβη μαζί με άλλους 32 υπουργούς και υφυπουργούς υπέρ του εκδότη, ο οποίος μάλιστα έχει καταδικαστεί αμετάκλητα και για συκοφαντική δυσφήμιση του ανήλικου παιδιού του πρώην υπουργού άμυνας Πάνου Καμμένου.

Οι δηλώσεις δήθεν συμπαράστασης στον Κουρτάκη, συνιστούν τον ορισμό της παρέμβασης στην δικαιοσύνη

Εάν αυτό δεν συνιστά πρωτοφανή και πραξικοπηματική παρέμβαση στο έργο της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, τότε πραγματικά δεν ξέρουμε τι θα συνιστούσε.

Είναι πάντως κατάντια για την παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή να τίθεται στην υπηρεσία ενός κατά συρροήν συκοφάντη, όταν πριν από λίγα χρόνια η ΝΔ ήταν το κόμμα που αγωνιζόταν για να εξαλειφθούν φαινόμενα διαπλοκής τύπου Κουρτάκη.

Δείτε την αφοπλιστική απάντηση του Γιάννη Οικονόμου…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This