Από τα χρόνια του Κολεγίου Αθηνών κρατάει η σχέση Μητσοτάκη-Παπασταύρου

Προσφέρει υπηρεσίες κυρίως επί ευρωπαϊκού εδάφους στον πρωθυπουργό

Must Read

Ο πρώην συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου, διατηρεί στενότατες σχέσεις και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς οι δυο άντρες συνδέονται με φιλία που κρατάει από την εποχή που πήγαιναν στο Κολέγιο Αθηνών.

Και μπορεί ο πρωθυπουργός να μην κατάφερε επίσημα να έχει δίπλα του στο Μαξίμου τον Παπασταύρου, όμως ανταλλάσσει μαζί του απόψεις, δέχεται τις συμβουλές του και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η στήλη big mouth του powergame.gr «προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες κυρίως επί ευρωπαϊκού εδάφους στον Μητσοτάκη, αφού ο Σταύρος Παπασταύρου είναι ένας από τους ελάχιστους που συνομιλεί με περισσή άνεση με το βαθύ κράτος των Βρυξελλών».

Όπως δε αναλυτικά αναφέρει: «Πριν από το καλοκαίρι, ο πρωθυπουργός είχε αποφασίσει να ενεργοποιήσει τον Παπασταύρου, εξέλιξη που είχε προκαλέσει την ενόχληση κάποιων περίεργων τύπων, που αντιδρούν σε ό,τι original, αποθεώνοντας ταυτόχρονα ό,τι λαθραίο κυκλοφορεί στην πιάτσα. Όταν κατάλαβαν ότι ο Μητσοτάκης είχε αποφασίσει να «επιστρατεύσει» τον Παπασταύρου, έσπευσαν να δώσουν ένα παραπολιτικό στην «Καθημερινή», που εργάζεται ένας άλλος συμμαθητής των δύο, ο πολυαγαπημένος μου Ηλίας Μπέλος.

Από τότε κύλησε μπόλικο νερό στ’ αυλάκι και μπορεί ο γνωστός δικηγόρος να μην εγκαταστάθηκε στο Μαξίμου, για διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης, ωστόσο όπως μαθαίνω εσχάτως, προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες κυρίως επί ευρωπαϊκού εδάφους στον Μητσοτάκη. Βλέπετε ο Παπασταύρου είναι ένας από τους ελάχιστους που συνομιλεί με περισσή άνεση με το «βαθύ κράτος των Βρυξελλών». Αυτό άλλωστε τον έφερε δίπλα στον Σαμαρά, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος γνώριζε ότι επρόκειτο για ένα (διαχρονικά) σκληρό Μητσοτακικό. Για τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, η σχέση του προέδρου Μητσοτάκη με τον δικηγόρο Σταύρου Παπασταύρου πηγαίνει πολύ πίσω στον χρόνο. Όταν οι δύο πήγαιναν στην ίδια τάξη στο Κολέγιο Αθηνών. Η αλήθεια είναι ότι η φιλία των δύο έχει αντέξει όσο λίγες στον χρόνο, που τα φθείρει όλα. Μάλιστα, οι συμμαθητές κατά καιρούς ανταλλάσσουν απόψεις για διάφορα θέματα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This