Της κακομοίρας! Άγρια κόντρα Βούλτεψη-Τζανακόπουλου στον τηλεοπτικό «αέρα»

Οι Τουρκοφάγοι, τα ψέματα και το θλιβερό γεγονός

Must Read

Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος συγκρούστηκαν ανελέητα στο στούντιο του Open για τις υποκλοπές, την ακρίβεια και τα ελληνοτουρκικά.

«Μου κάνει εντύπωση που ξαφνικά στον ΣΥΡΙΖΑ έγιναν Τουρκοφάγοι», είπε κάποια στιγμή η κ.Βούλτεψη για να δεχθεί την απάντηση του κ.Τζανακόπουλου: «Εσείς έχετε Τουρκοφάγους στο κόμμα σας».

«Δεν μπορεί να κάνει κανείς συζήτηση μαζί σας, κάνετε λογικά άλματα και αρχίζετε να λέτε το ένα ψέμα μετά το άλλο», σχολίασε σε άλλο σημείο της αντιπαράθεσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τι να συζητήσει κανείς μαζί σας είναι θλιβερό που η κυρία Βούλτεψη είναι υπουργός» πρόσθεσε,  με την Υφυπουργό να απαντά: «Δεν σας ρώτησε ο κύριος Μητσοτάκης. Να σας συμβουλευτεί την άλλη φορά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This