Στον δρόμο του Γιώργου Παπανδρέου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ποιο Καλπάκι; Για τριήμερο έφυγε ο άνθρωπος!

Must Read

Όσο πλησιάζει το τέλος της πολιτικής του καριέρας, τόσο περισσότερο προσομοιάζει στον Γιώργο Παπανδρέου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  Δεν μιλάμε φυσικά για την οικονομική και κοινωνική καταστροφή που έχει επιφέρει στην Ελλάδα, ούτε για τα οδυνηρά σκάνδαλα που ταλανίζουν την περίοδο διακυβέρνησης των δύο αντρών. Ούτε φυσικά για τα καταστροφικά αποτελέσματα στην διαχείριση των εθνικών θεμάτων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποζάρει περήφανος με το πανάκριβο ποδήλατο του, ελβετικής κατασκευής και αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ. Όπως ακριβώς και ο Γιώργος Παπανδρέου, με την διαφορά ότι ο τελευταίος δεν παρίστανε ότι «επισκέπτεται ακριτικές περιοχές για υπηρεσιακούς λόγους», όπως έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διαρρέοντας ότι θα επισκεφθεί το Καλπάκι, ενώ ουσιαστικά έφευγε για άλλο ένα τριήμερο ανεμελιάς και απόλαυσης.

Προ της κατάρρευσης λοιπόν ο Κυριάκος θυμίζει όλο και περισσότερο τον Γιώργο Παπανδρέου. Είναι τέτοιες οι ομοιότητες, που ουδείς θα απορήσει εάν εγκαταλείψει το Μαξίμου με κανό.

Δεν έχει θάλασσα το κέντρο της Αθήνας φυσικά. Ούτε η Καρδίτσα όμως είχε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This