Προκλητική παρουσία του Ζεϊμπέκ στη «γιορτή της Τουρκίας»

Όλα αυτά δείχνουν ότι το πράγμα έχει ξεφύγει στη Θράκη, τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

Must Read

Είναι ύποπτος και προκλητικός ο ρόλος του τουρκικού προξενείου στη Θράκη, που προωθεί συνεχώς τις τουρκικές θέσεις μέσα σε ελληνικό έδαφος και υποχθόνια «φυτεύει» ανθελληνικό μένος σε νέους και νέες των οποίων οι γονείς είναι εργαζόμενοι στο εξωτερικό (κυρίως Γερμανία) και εξαρτώνται οικονομικά από Τούρκους επιχειρηματίες.

Στη «γιορτή της Τουρκίας», όμως, την περασμένη εβδομάδα, παρέστη ακόμη μία φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν ακολουθεί τις (δήθεν) εντολές του κόμματός του για απεμπλοκή από τα τουρκικά δίχτυα, το αντίθετο κάνει, σχεδόν καθημερινά.

Στη γιορτή αυτή, μάλιστα, ο Ζεϊμπέκ πήγε κανονικά και φωτογραφήθηκε με τον Τούρκο πρόξενο και δεν νομίζουμε να του εξέφρασε ως μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου τη… δυσφορία του για την ιμπεριαλιστική πολιτική της Τουρκίας κατά της Ελλάδας, το αντίθετο θα έκανε, αν κρίνουμε από όσα μαθαίνουμε.

Μειονοτικοί δημοσιογράφοι, που πάντα συμφωνούν με τις επίσημες θέσεις της Τουρκίας, φωτογραφήθηκαν με τον Τούρκο πρόξενο στην Κομοτηνή, ενώ ο τουρκόψυχος σύλλογος «Τουρκική Ενωση Ξάνθης» φυσικά και έδωσε το «παρών» στη «γιορτή της Τουρκίας», όπως την ανέφεραν.

Οι Ταρκάν Μουλταζά και Αχμέτ Ιμπράμ –περιφερειακοί σύμβουλοι και συνεργάτες του «γαλάζιου» συνδυασμού που διοικεί την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης– ήταν επίσης παρόντες, με μεγάλη χαρά «ζωγραφισμένη» στα πρόσωπά τους.

Ο δήμαρχος Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσεΐν και το επιτελείο του, με σημαντική συμμετοχή γυναικών, επίσης εκεί, καθώς και η αντιπολίτευση του Δήμου Ιάσμου, με επικεφαλής τον Τζανέρ Ιμάμ, αλλά και ο δήμαρχος Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, που ήταν ο μόνος χριστιανός που επισκέφθηκε το τουρκικό προξενείο και αντάλλαξε θερμές ευχές (τι ευχήθηκε, άραγε;) με τον Τούρκο πρόξενο της Κομοτηνής.

Ολα αυτά δείχνουν ότι το πράγμα έχει ξεφύγει στη Θράκη, τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και αφήνει τον Τούρκο πρόξενο να παίζει το δικό του προπαγανδιστικό παιχνίδι υπέρ της Τουρκίας και εις βάρος της χώρας μας, μέσα στην ίδια τη χώρα μας! Απίστευτο κι όμως αληθινό…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This