Αυγέρη και Φάμελλος τα… άκουσαν για τον Αδωνι

Η βόλτα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε λαϊκή αγορά και τα παράπονα του κόσμου για το «άχρηστο» καλάθι του νοικοκυριού

Must Read

«Τι να μας κάνει το καλάθι του νοικοκυριού, όταν η ακρίβεια μας διαλύει τη ζωή;» ρώτησαν οι πολίτες τους δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο και Δώρα Αυγέρη, που βρέθηκαν στη λαϊκή αγορά της Περαίας, στη Θεσσαλονίκη, κι άκουσαν ό,τι… ακούγεται από διαμαρτυρίες φτωχών ανθρώπων.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Το καλάθι του νοικοκυριού έγινε ανέκδοτο και στη λαϊκή της Περαίας, καθώς ο κόσμος θεωρεί ότι δεν προσφέρει απολύτως τίποτε, διότι δεν περιέχει δραστικές εκπτώσεις σε προϊόντα που τα έχουν ανάγκη. Την ίδια εικόνα συνάντησαν και άλλοι βουλευτές της αντιπολίτευσης, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, στις επαφές τους αυτό το τελευταίο διάστημα με τον κόσμο. Παντού γκρίνια και διαμαρτυρίες για την ακρίβεια. Τουλάχιστον αυτό μετέφεραν οι ίδιοι οι βουλευτές στη στήλη.

Στην Περαία, οι περισσότεροι είπαν με ένα στόμα στη Δώρα Αυγέρη και στον Σωκράτη Φάμελλο ότι το καλάθι του νοικοκυριού είναι «αστεία υπόθεση»… Τα προϊόντα του καλαθιού είναι ιδιωτικής και αμφίβολης ετικέτας, ενώ και στις περιπτώσεις που έχουν επιλεγεί επώνυμα προϊόντα κάποιες αλυσίδες έβαλαν στο «καλάθι» πολύ μικρές συσκευασίες, π.χ. στιγμιαίο καφέ σε συσκευασία των 50 γρ., κωδικούς δηλαδή που έτσι κι αλλιώς σπάνια επιλέγουν οι καταναλωτές. Επίσης εξήγησαν ότι, επειδή τα σούπερ μάρκετ, παράλληλα με το «καλάθι του νοικοκυριού», τρέχουν και προγράμματα προσφορών και προωθητικών ενεργειών, το καλάθι καθίσταται άχρηστο.

«Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί ο Αδωνις…» φώναζαν οι Περαιώτες στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που πήγαν στη λαϊκή αγορά για να καλέσουν τον κόσμο να συμμετάσχει στη γενική απεργία της Τετάρτης αλλά και για να τους μοιράσουν φυλλάδια για μια πολιτική εκδήλωση που θα γίνει στον Δήμο Θερμαϊκού την Παρασκευή, στην οποία θα μιλήσουν ο Γιάννης Δραγασάκης με τον Φώτη Κουβέλη. «Κυτίο παραπόνων» για το καλάθι του Αδωνη έγιναν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This