Ντροπή: Διαφήμιση για το «Τουρκοαιγαίο» στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN!

Την ώρα της ζωντανής μετάδοσης των αποτελεσμάτων των ενδιάμεσων εκλογών

Must Read

Με αίσθημα οργής και αγανάκτησης υποδέχτηκαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων ομογενών των ΗΠΑ και όχι μόνο την πανηγυρική διαφήμιση του περιβόητου Τουρκοαιγαίου στην εκπομπή με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση παγκοσμίως αυτή τη στιγμή.

Μιλάμε για το αμερικανικό δίκτυο CNN και το διάλειμμα στην ζωντανή μετάδοση της εκλογικής διαδικασίας που έχει εξελιχθεί σε θρίλερ όσον αφορά τον έλεγχο της Γερουσίας.

Το newsbreak.gr είχε αποκαλύψει την υπόθεση από την πρώτη στιγμή με την πλήρη και επικίνδυνη διεθνή της διάσταση, που φυσικά ξεπερνούσε τα όρια της Ευρώπης. Η Τουρκία είχε φροντίσει να κατοχυρώσει το συγκεκριμένο σήμα διεθνώς, την ώρα που η Ελλάδα και η κυβέρνηση αδιαφόρησε πλήρως, χάνοντας ακόμα και τις προθεσμίες για να καταθέσει ένσταση.

«Turkaegean» και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO) εξαιτίας των κοιμήσηδων της Κυβέρνησης

Πριν από λίγο λοιπόν, ολόκληρος ο πλανήτης είδε το Αιγαίο να βαφτίζεται τουρκικό, ένα θέμα – πραγματική μαχαιριά στην ελληνική ψυχή, για την οποία άνθρωποι όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρουν τεράστια ευθύνη. Ακόμα περιμένουμε και τα αποτελέσματα της περιβόητης ΕΔΕ για να δούμε ποιος «ολιγώρησε».

Αν και δεν χρειάζονται ειδικές επιτροπές για να καταλάβουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξελίσσεται στον μεγαλύτερο ευεργέτη του Ερντογάν και της Τουρκίας…

Δείτε χαρακτηριστικά πλάνα από την διαφήμιση που ντροπιάζει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This