Σάββατο 19/6/2021

Η Νίκη μπορεί να μην είναι… Φίλη του Νίκου, αλλά πέφτει σε ατόπημα ξεχνώντας το πρόβλημα υγείας του

Μπορεί η Νίκη Κεραμέως να είναι πολιτική αντίπαλος του Νίκου Φίλη και να μην έχουν καμία φιλική σχέση, ωστόσο υπέπεσε σε «φάουλ» κατηγορώντας τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για την παιδεία, πως κάνει πολλές απουσίες από την Βουλή. Κι αυτό διότι είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ πρώην υπουργός δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του κατακεραυνώνει την υπουργό Παιδείας για αυτό το ατόπημα. Συγκεκριμένα, η Κουμουνδούρου αναφέρει:

«Η Κεραμέως ξεπέρασε τα όρια – απαράδεκτη & αήθης επίθεση σε Φίλη.

Σκοτάδι και βούρκος η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, που είδε πριν λίγο το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την «απουσία» του Τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη, αλλά και της Αναπλ. Τομεάρχη, Μερόπης Τζούφη, από τη συζήτηση στη Βουλή.

Η κυρία Κεραμέως ξεπέρασε τα όρια. Γνωρίζει προσωπικά πως ο Νίκος Φίλης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και αδυνατεί ορισμένες ημέρες να παρευρίσκεται στο Κοινοβούλιο. Δε δίστασε όμως να το χρησιμοποιήσει για να αναχαιτίσει – υποτίθεται -τους πολιτικούς της αντιπάλους, να πετύχει τους σκοπούς της και να τροφοδοτήσει τον προσωπικό της αριβισμό.

Επιπρόσθετα, η Υπουργός Παιδείας συναντήθηκε σήμερα με την Αναπλ. Τομεάρχη, Μερόπη Τζούφη, τόσο στη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, όσο και στην Ολομέλεια. Για του λόγου του αληθές, παρατίθεται το video της τοποθέτησής της σχετικά με το θέμα της επιλογής σημαιοφόρων στα Δημοτικά και την αύξηση των πιστώσεων για την πρόσληψη εκπαιδευτικών: https://youtu.be/UDLbwjHQz7E.

Η κα Κεραμέως συνήθισε στο “one-womanshow” των δύο προηγούμενων μηνών, όταν η μοναδική της δραστηριότητα ήταν ο μονόλογος σε προστατευμένα περιβάλλοντα και φιλικά ΜΜΕ. Σήμερα, εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε, φανερώνει όχι μόνο μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς για να «αγιάσει τα μέσα», αλλά και πως πρέπει να πράξει ώστε να διατηρήσει το high-score του point-system αξιολόγησης Υπουργών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αριστεία…

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένει την άμεση απόσυρση του συγκεκριμένου δελτίου τύπου του Υπουργείου Παιδείας, την προσωπική και δημόσια συγγνώμη προς τον πρώην Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη και την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τη κοινοβουλευτική παρουσία και τοποθέτηση της πρώην Υφυπουργού Μερόπης Τζούφη. Οτιδήποτε λιγότερο θα έχει άλλες συνέπειες για την αποκατάσταση της κοινοβουλευτικής τάξης και τη διατήρηση του στοιχειώδους πολιτικού πολιτισμού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ