Πολύ αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Τσιάρας στην περιοδεία του στην Αιτωλοακαρνανία

Ως γνωστόν, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

Must Read

Κυβερνητικό κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα, επισκέφθηκε τον νομό Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο των επισκέψεων που διοργανώνει το κόμμα με στόχο την επικοινωνία του κυβερνητικού έργου.

Στο κλιμάκιο μετείχαν επίσης βουλευτές, κυβερνητικά και κομματικά στελέχη και συγκεκριμένα οι βουλευτές του νομού, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, Μάριος Σαλμάς και Σπήλιος Λιβανός, ο γενικός γραμματέας Ιθαγένειας, Αθανάσιος Μπαλέρμπας, ο γενικός γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, Εμμανουήλ Μαστρομανώλης και ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας ΝΔ, Βασίλης Φεύγας.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου στην έδρα του Δήμου, επισκέφθηκε το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό και συναντήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, με την αντιπεριφερειάρχη Μαρία Σαλμά.

Αμέσως μετά το τέλος των συναντήσεων ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε: «Στο πλαίσιο της επίσκεψής μου στο Αγρίνιο και το Μεσολόγγι είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τις διοικήσεις των Δικαστηρίων στις δύο πόλεις, με τα προεδρεία των Δικηγορικών Συλλόγων και τους εκπροσώπους των δικαστικών υπαλλήλων για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο δικαστικό σύστημα που εφαρμόζονται τα τελευταία 3,5 χρόνια. Αυτές οι προσπάθειες αλλάζουν σταδιακά τη Δικαιοσύνη, ώστε σε λίγα χρόνια να μιλάμε για ένα συνολικά διαφορετικό, πλήρως ψηφιοποιημένο, ταχύ και αποτελεσματικό σύστημα απονομής δικαιοσύνης.

Παράλληλα, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα στελέχη και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και να συζητήσουμε τις προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο νομός. Ολοκλήρωσα την επίσκεψή μου στην Αιτωλοακαρνανία με ακόμα μεγαλύτερη τη βεβαιότητα πως οι πολίτες προσδοκούν τη συνέχιση των ολοκληρωμένων πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων μεγάλων έργων στην περιοχή, για την περαιτέρω ανάπτυξη των υποδομών του νομού, για τη συνεχή στήριξη της αγροτικής παραγωγής και την τόνωση της τοπικής οικονομίας και της κοινωνίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This