Τον «βασάνισαν» για να τα πει; Αστεία δικαιολογία από τον Ευκλείδη για την… πετρελαιο-κηλίδα!

Must Read

Τελικά βρήκαμε ποιος φταίει για τις δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου, που είπε πως «το ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης κάνει καλό στο κλίμα», λέγοντας ότι έγινε σπέκουλα επί του θέματος.

Οι δημοσιογράφοι φταίνε για όλα… Μάλλον τον πίεσαν με το ζόρι να πει αυτά που είπε…

«Οταν γίνεται μια συζήτηση και κάποιος υποστηρίζει το επίδομα θέρμανσης έναντι της μείωσης του φόρου στο πετρέλαιο, γιατί είναι πιο στοχευμένη πολιτική και μπορεί ταυτόχρονα να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων για θέρμανση, αλλά και να εξοικονομήσει πόρους για να καλυφθούν άλλες ανάγκες, όπως η Παιδεία και η Υγεία, και η “είδηση” βγαίνει αποκρύπτοντας όλη την κουβέντα και για το επίδομα και για τις άλλες ανάγκες, τότε έχουμε κακή δημοσιογραφία», ανέφερε ο κ. Τσακαλώτος σε ανάρτησή του.

Τοποθετήθηκε, παράλληλα, στο αν ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να κυβερνήσει ή όχι:
«Η Αριστερά το 2015 ανέλαβε την κυβέρνηση, όχι γιατί κατείχε την απόλυτη αλήθεια, αλλά γιατί ήταν ιστορικά αναγκαίο να αναχαιτιστεί η ανθρωπιστική κρίση, να βγούμε από τα Μνημόνια, να βρεθεί λύση για το χρέος, να γίνουν δημοκρατικές τομές, να αλλάξει πορεία η χώρα. Και η Αριστερά τα κατάφερε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This