Νέα… κωλοτούμπα Άδωνι για το «καλάθι του νοικοκυριού»

Μετά την «τεράστια» επιτυχία του, ετοιμάζει και... παραλλαγές, ειδικά για τις γιορτές!

Must Read

Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι ένας πολυτάλαντος πολιτικός. Ωστόσο, το μεγαλύτερο προσόν του αεικίνητου υπουργού Ανάπτυξης είναι η ικανότητά του να ελίσσεται μαεστρικά και ακατάπαυστα.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κατάφερε να ελιχθεί και να ανελιχθεί από τον ΛΑΟΣ στη Νέα Δημοκρατία, και μάλιστα σε θέση αντιπροέδρου, έτσι καταφέρνει να ελίσσεται ανάμεσα σε δύο πραγματικότητες, αυτή που τον βολεύει σήμερα και αυτή που τον βολεύει αύριο.
Ετι περαιτέρω, ο Αδωνις έχει το θράσος να επιχειρηματολογεί την Κυριακή υπέρ του Άσπρου και τη Δευτέρα το πρωί υπέρ του Μαύρου με ακόμα μεγαλύτερο φανατισμό, γιατί απλά έτσι θεωρεί ότι πρέπει να κάνει. Τελευταίο επεισόδιο είναι όσα γραφικά λέει και κάνει σε καθημερινή βάση για το λεγόμενο «καλάθι του νοικοκυριού».

Τι κι αν οι πολίτες στις δημοσκοπήσεις δείχνουν από δυσαρέσκεια έως αδιαφορία, τι κι αν ο καπαμάς έμεινε στην Ιστορία, ο κ. Γεωργιάδης επιμένει ότι πρόκειται για τεράστια παρέμβαση. Εφτασε κιόλας στις αρχές της περασμένης εβδομάδας να πει το αμίμητο, ότι για το μειωμένο ποσοστό του πληθωρισμού ευθύνεται το καλάθι του!

Ελα μου όμως που κάποιος «σφύριξε» στον υπουργό Ανάπτυξης ότι η -μικρή έστω- μείωση του πληθωρισμού είναι παροδική και έρχεται νέο άλμα… Ετσι, με το ίδιο και μεγαλύτερο πάθος αποφάσισε να εκφράσει την αντίθετη άποψη: «Το “καλάθι” δεν μπορεί να “χτυπήσει” τον πληθωρισμό. Σκοπός του “καλαθιού” είναι το κόστος για το γιορτινό τραπέζι, που σε κάθε περίπτωση θα είναι υψηλότερο από πέρσι, να είναι χαμηλότερο από όσο ήταν για αγορά των ίδιων προϊόντων πριν από έναν μήνα», είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αφήνοντας άναυδους όσους έχουν ελάχιστο δείκτη νοημοσύνης.

Να τού αναγνωρίσουμε, πάντως, ότι είναι επίμονος, καθώς ετοιμάζει δύο νέες παραλλαγές που θα ανακοινωθούν και θα «τρέξουν» τις επόμενες ημέρες: το εορταστικό καλάθι του νοικοκυριού με χριστουγεννιάτικα τρόφιμα και το καλάθι του παιδιού με παιχνίδια, με -υποτίθεται- ανεκτές τιμές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λωρίδα της Γάζας: Εντείνονται οι διαπραγματεύσεις για ανακωχή – Προγραμματίστηκαν συναντήσεις

Την ώρα που ο φόβος για λιμό στην Λωρίδα της Γάζας εντείνεται και ενώ ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ...

More Articles Like This