Μύδροι Άδωνι: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες της Novartis είναι «καθάρματα»

Must Read

Σκληρή γλώσσα με απειλές κατά των προστατευόμενων μαρτύρων στο σκάνδαλο της Novartis χρησιμοποίησε ο Αδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντάς τους «καθάρματα».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων υποστήριξε ότι θα πρέπει να κληθούν να καταθέσουν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που ελέγχει τον κ. Παπαγγελόπουλο για τη «σκευωρία» της Novartis, λέγοντας: «Η επιτροπή της Βουλής είναι ανεξάρτητο εισαγγελικό σώμα. Δεν ζητά άδεια από κανέναν και για τίποτα».

Ο κ. Γεωργιάδης, εκτοξεύοντας μύδρους κατά των προστατευόμενων μαρτύρων, τους κάλεσε να πουν ποιος τους «εκβίασε» προκειμένου να αναφέρουν ονόματα πολιτικών για χρηματισμό.

Γνωστοποιώντας ότι έχει κληθεί να καταθέσει στα δικαστήρια για την υπόθεση της Novartis την Πέμπτη 24/10, ωστόσο, λόγω του αναπτυξιακού νομοσχεδίου θα προσέλθει να καταθέσει αργότερα, σημείωσε απειλητικά: «Προεκλογικά είχα πει ότι πρέπει να γίνει προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής, η οποία θα βγάλει την κουκούλα από τους μάρτυρες και θα τους καλέσει για να πουν ποιος τους έβαλε. Αυτοί οι άνθρωποι που με διέβαλαν, με συκοφάντησαν και είπαν τέτοια τερατώδη ψέματα για μένα, αν νομίζουν ότι δεν θα τους πάω στα δικαστήρια για να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου, πλανώνται πλάνην οικτράν».

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε ντροπιαστικές για την ελληνική Δικαιοσύνη τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ των εισαγγελέων. «Είναι ντροπή σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που ενέπλεξε πρώην πρωθυπουργούς και υπουργούς να φτάνουμε σε ένα σημείο που, αντί να διαλευκανθεί η υπόθεση, να έχουμε τον έναν εισαγγελέα να κατηγορεί τον άλλο» τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This