Αυτοί είναι η… Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ και η Τασσώ Καββαδία της ΝΔ!

Must Read

Απολαυστικός ο Σταμάτης Κραουνάκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Κώστα Τσουρό!

Αφού μίλησε για τα νέα του καλλιτεχνικά σχέδια ρωτήθηκε γιατί είπε ότι “Ο Τσίπρας είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ”. Απάντησε λοιπόν οτι είναι ότι καλύτερο έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και οτι είναι τίτλος τιμής! Σημείωσε δε ότι όταν το άκουσε ο Αλέξης γέλασε πολύ διότι έχει χιούμορ…

Η αποθέωση ήταν όταν ο Κώστας Τσουρός τον ρώτησε:

-Αν ο Αλέξης Τσίπρας είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τι είναι;

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης σκέφτηκε για λίγο και απάντησε μονολεκτικά:

-Η Τασσώ Καββαδία!

Όπως ήταν αναμενόμενο γέλασαν και οι δύο τόσο με τον χαρακτηρισμό όσο και με τη μίμηση του Σταμάτη Κρανουνάκη (προσεχώς βίντεο).

Όσο για τις κυρίες Μπέττυ Μπαζιάνα και Μαρέβα Γκραμπόβσκι σύμφωνα με τον Σταμάτη Κραουνάκη η Μπέττυ κερδίζει κατά κράτος την “κυρία πρωθυπουργού”… Και σαν να μην έφτασε αυτό χαρακτήρισε τη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα “θεά” ενώ όταν ρωτήθηκε για την κομψότητα της Μαρέβα και πάλι η απάντησή του ήταν κοφτή και μονολεκτική:

-Δεν νομίζω…

Απολαυστικός όπως πάντα ο Σταμάτης Κραουνάκης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This