ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΔημοσιεύματα-φωτιά «καίνε» την Εύα Καϊλή: 20 εκατ. της οικογένειας σε τράπεζα του Παναμά - Διαψεύδει ο δικηγόρος της

Δημοσιεύματα-φωτιά «καίνε» την Εύα Καϊλή: 20 εκατ. της οικογένειας σε τράπεζα του Παναμά – Διαψεύδει ο δικηγόρος της

Τρεις λογαριασμοί ανήκουν στην ίδια, στον πατέρα της και στη μητέρα της

Αναστάτωση έχει προκληθεί μετά τον σάλο για τη διαφθορά στους κόλπους της Ευρωβουλής, με βασικό εμπλεκόμενο πρόσωπο την Εύα Καϊλή.

Δείτε επίσης: Δημητρακόπουλος: «Είναι πλαστά τα έγγραφα δωροδοκίας της Εύας Καϊλή για το Qatargate»

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, 20 εκατ. της οικογένειας Καϊλή βρέθηκαν σε τράπεζα του Παναμά! Αποκαλυπτικά έγγραφα έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν σε υπέρογκα χρηματικά ποσά της οικογένειας της Εύας Καϊλή σε λογαριασμούς του Παναμά. Τα προηγούμενα 24ωρα, δημοσιεύτηκαν στα social media, ορισμένα έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι βρέθηκαν, συνολικά, πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ σε τρεις λογαριασμούς στον Παναμά που ανήκουν στην Εύα Καϊλή, στον πατέρα της Αλέξανδρο Καϊλή και στη μητέρα της Μαρία Ιγνατιάδου. Από τα έγγραφα προκύπτει ότι το παραπάνω ποσό βρέθηκε σε καταθέσεις από το 2019 και το 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Το «πόθεν αίσχος» με την Εύα Καϊλή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης