Σκανδαλίδης σε Οικονόμου: Ελάτε στη θέση του Ανδρουλάκη που τον παρακολουθούσε ο Μητσοτάκης

Οικονόμου: Είστε παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Σκληρή κόντρα είχαν κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στη Βουλή μετά τον χαρακτηρισμό του Νίκου Ανδρουλάκη ως «σοσιαλΚαμμένου» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Εμείς δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε με τον Κ. Μητσοτάκη, με μία κυβέρνηση που έχει βαθιά ταξική πολιτική, δεν μπορεί εμείς με αυτή τη ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη να βρεθούμε στην ίδια κυβέρνηση. Πως λοιπόν μας εγκαλεί, διαστρεβλώνοντας την θέση μας, ότι θα πάμε να κυβερνήσουμε με άλλους», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης.

Και αφού υπενθύμισε ότι ο Πάνος Καμμένος είναι «σαρξ εκ της σαρκός της ΝΔ», τόνισε: «Γιατί λοιπόν σας ξενίζει ιδέα της πολιτικής αυτονομίας; Θα μας επιτρέψετε λοιπόν να πιστεύουμε ότι ο λαός μπορεί να φέρει μια δημοκρατική ανατροπή, να μας δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και με κριτήριο και με γνώμονα την σοσιαλδημοκρατική κατευθύνσεως να διεκδικήσουμε να παίξουμε ρόλο σε αυτές».

«Δικαίωμά σας», του απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και συνέχισε: «Θυμίστε μου όμως, ποιος είπε ότι στόχος και πολιτικό διακύβευμα στην κοινοβουλευτική ομάδα είναι να στείλουμε την ΝΔ στην αντιπολίτευση και να κυβερνήσουμε με προοδευτικό πρόσωπο. Ποιοι είναι οι υπόλοιποι;».

«Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Για δικούς του λόγους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ έχει αποφασίσει την συμπόρευση με το ΣΥΡΙΖΑ, έχει αποφασίσει να γίνει παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ», εκτίμησε ο Γ. Οικονόμου.

«Εμείς θέλουμε κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή. Εμείς είπαμε ότι με τη ΝΔ και τον τρόπο που πολιτεύεται δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης. Σας ρωτώ αν εσύ ήσασταν στη θέση του Ν. Ανδρουλάκη και ξέρετε ότι σας παρακολουθεί ο πρωθυπουργός, όταν ξέρετε ότι υποβάλλετε τους θεσμούς σε μια σκληρή πολιτική συγκάλυψης, ουσιαστικά ευτελίζοντας τους, αυτό το μοντέλο διακυβέρνησης μπορεί να εκφράζει μια προοδευτική κυβέρνηση; Εμείς λέμε όχι», ανταπάντησε ο Κ. Σκανδαλίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This