Κατρίνης: Το μίσος του Μητσοτάκη για το ΠΑΣΟΚ έχει ιστορικό και οικογενειακό υπόβαθρο

«Το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ δεν πιέζεται, δεν εκβιάζεται»

Must Read

Τοξική χαρακτήρισε την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πολιτικό σκηνικό ο Μιχάλης Κατρίνης, επισημαίνοντας ότι κανείς δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί του. Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ μιλώντας στη Βουλή τόνισε πως «το μίσος του Κ. Μητσοτάκη απέναντι στο ΠΑΣΟΚ έχει ιστορικό και οικογενειακό υπόβαθρο».

«Αν ο Κ. Μητσοτάκης δεν σέβεται το ΠΑΣΟΚ, οφείλει να σέβεται το ότι είναι πρόεδρος ενός κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ενός κόμματος με το οποίο το ΠΑΣΟΚ είχε και έχει μεγάλες διαφορές», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Oι ηγέτες όμως της ΝΔ, στη πλειοψηφία τους, συμπεριφέρονταν πάντα με ευπρέπεια και δεν είχαν διολισθήσει στις αντιδημοκρατικές και καθεστωτικές πρακτικές, παρακολουθώντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους αλλά και όχι μόνο».

Ο Μ. Κατρίνης αποκάλεσε ως «απρέπεια» τον χαρακτηρισμό του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ως «σοσιαλΚαμμένο» που έκανε ο πρωθυπουργός στη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό.

«Επιχείρησε να παραλληλίσει το ΠΑΣΟΚ με τον Πάνο Καμμένο, ξεχνώντας ότι ο Π. Καμμένος αναδείχθηκε βουλευτής όταν στην θέση του προέδρου της ΝΔ ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», σχολίασε.

«Προφανώς, ξέχασε επίσης ότι ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης μαζί με τον Π. Καμμένο ήταν στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο και υπόσχονταν εύκολες λύσεις την περίοδο 2010-201», πρόσθεσε και σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ «δεν πιέζεται, δεν εκβιάζεται, δεν έχει ανάγκη να αποδείξει την υπευθυνότητά του έναντι της χώρας. Δεν προσφέρεται ως βολικός εταίρος, επειδή θέλουν να κυβερνήσουν ανεξέλεγκτα αυτοί που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν, αυτοί που δεν έχουν ούτε μία θετική πρόταση να καταθέσουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This