O Χειμάρας μεταβίβασε την εταιρεία του σε μια κυρία που πουλάει… λουκάνικα στη Λαμία

Αποκάλυψη-«βόμβα» για τον Θέμη Χειμάρα μετά την παραίτησή του

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον βουλευτή Φθιώτιδας Θέμη Χειμάρα, ο οποίος «έκλεινε» δουλειές με το δημόσιο μέσω των εταιρειών του.

Ο Παύλος Πολάκης λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Θέμη Χειμάρα, ότι παραιτείται από τη ΝΔ, εξαπέλυσε νέες «βόμβες», αποκαλύπτοντας ότι ο γαλάζιος βουλευτής μεταβίβασε την SMART IKE σε μια κυρία που πουλάει… λουκάνικα. 

Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι ο Χειμάρας που έκανε business με δημόσιο χρήμα παραιτήθηκε γιατί γνώριζε ότι υπήρχαν στοιχεία σε βάρος του για την εικονική μεταβίβαση της δεύτερης εταιρείας του, της SMART IKE.

Μάλιστα, ο  Παύλος Πολάκης παραθέτει τα στοιχεία που αναδεικνύουν ότι η εταιρεία του Χειμάρα, κανόνισε απευθείας αναθέσεις με το δημόσιο, ύψους 900.000 ευρώ. Όπως τονίζει ο ίδιος, μετά από έλεγχο του τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, προέκυψε ότι η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας πληροφορικής που άνηκε στον Χειμάρα είναι επί σειρά ετών ιδιοκτήτρια καταστήματος που πουλούσε είδη σφολιάτας στη Λαμία.

«Είναι προφανές πως η μεταβίβαση είναι εικονική, είναι πασίδηλη πως έχουμε να κάνουμε με λαμόγια»τόνισε ο Πολάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση Πολάκη:

Ο Χειμαρας παραιτήθηκε πριν λίγα λεπτά γιατί ήξερε πως είχαμε τα στοιχεία για την ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ της δευτερης εταιρειας του ,που δημοσιεύσαμε πριν λίγο :
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,σου είπα χθες, διωξε το Χειμάρα, όσο προλαβαίνεις…..

Δεν με άκουσες!! ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ….την εταιρεία με τα λουκανικα:

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ πως η δεύτερη εταιρεία του Χειμάρρα η SMART IKE -αυτή η οποία πήρε σε 2,5 χρόνια 900.000 ευρώ απευθείας αναθέσεις -ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ είναι η εξής: Ως διευθύνουσα σύμβουλος στην εταιρεία αυτή (πληροφορικής) τοποθετήθηκε το 2019 μια κυρία ονόματι ΙΟΥΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ!

Αυτή η κυρία λοιπόν από τον έλεγχο του Τομέα Διαφάνειας του Συριζα -ΠΣ ,εκτός από CEO της εταιρείας πληροφορικής που ανήκε στο Χειμάρα είναι από χρόνια η ιδιοκτήτρια του καταστήματος που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία !!!!

Ένα μικρό κατάστημα που πουλάει λουκάνικα και ζαμπονοτυροπιτες στη Λαμία!!!!!!!!!!!!
Προφανώς με τέτοια προϋπηρεσία ,ήταν η κατάλληλη για να αναλάβει και να απογειώσει τα κέρδη της εταιρείας πληροφορικής του Χειμάρρα

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ πως η μεταβίβαση είναι εικονική ,είναι πασίδηλη πως έχουμε να κάνουμε με ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΩΞΤΟΝ!!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This