Ζητάει και τα ρέστα ο Κουτούπης μετά το φαγοπότι – «Επιστρατεύει» τον Κούγια για μηνύσεις

Αφού πλούτισε με εκατομμύρια από τα δημόσια ταμεία, έβαλε τον Κούγια να απειλεί με μηνύσεις

Must Read

Μετά τις αποκαλύψεις για το «όργιο» απευθείας αναθέσεων, όπου ο συντονιστής της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ Ανδρέας Κουτούπης εξασφάλισε 5,5 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο, τώρα ο ίδιος παρουσιάζεται ως… θύμα!

Την ώρα που δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τους «άριστους» της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έκαναν business με λεφτά του δημοσίου, ο Ανδρέας Κουτούπης ο οποίος πλούτισε με εκατομμύρια από τα δημόσια ταμεία, επιτίθεται στην εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια και προειδοποιεί με… μηνύσεις.

Μέσω της ανακοίνωσης του Κούγια, ο Κουτούπης υποστηρίζει ότι «είναι θύμα μιας εκ προθέσεως και για πολιτικούς μόνο λόγους, συκοφαντικής δυσφημήσεως από την εκπρόσωπο τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, Πόπη Τσαπανίδου, αλλά και από συγκεκριμένους στρατευμένους δημοσιογράφους και πολιτικούς, περί του ότι δήθεν η εταιρεία, της οποίας είναι ιδιοκτήτης, έχει χαριστικώς γίνει αποδέκτης 400 απευθείας αναθέσεων, όσον αφορά την προσφορά των ειδικών επιστημονικών υπηρεσιών, τις οποίες προφέρει επί σειρά ετών».

Μάλιστα, ο Κουτούπης υποστηρίζει ότι «οι ειδικές επιστημονικές υπηρεσίες, τις οποίες προσφέρει η εταιρεία του, είναι μοναδικές όσον αφορά την επιστημονική υποδομή του ιδίου και των συνεργατών του».

Επιπλέον, ο ίδιος ζήτησε από τον Κούγια να υποβάλει μηνύσεις για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης, της ψευδούς καταμήνυσης και της εκβίασης για πραγματικά γεγονότα.

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This