Ο Άδωνις ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση έσπασε το πρωτόκολλο στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου!

«Να μη δώσει την ευκαιρία σε κάποιους από την Αριστερά, σε μια προεκλογική χρονιά, να διχάσουν τους Έλληνες για πολιτικά οφέλη»

Must Read

Την ανάγκη να απολογηθεί ένιωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, επειδή δεν παρευρέθηκε στην Μητρόπολη στην Εξόδιο Ακολουθία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Βεβαίως έστειλε εκπρόσωπο της οικογένειας την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, ενώ το γραφείο του εκπροσωπήθηκε από τον Διευθυντή του Ιωάννη Θεοδωράτο. Ο Άδωνις εξήγησε ότι δεν μπορούσε να ακυρώσει το προγραμματισμένο ταξίδι του στο Κουβέιτ, καθώς το ταξίδι είχε ακυρωθεί ξανά στο παρελθόν.

Βεβαίως προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο κύριος υπουργός αναφέρει ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να μην ακολουθηθεί το πρωτόκολλο και να προτάξει τον ιδιωτικό χαρακτήρα της τελετής, «έτσι ώστε να μη δώσει την ευκαιρία σε κάποιους από την Αριστερά, σε μια προεκλογική χρονιά, να διχάσουν τους Έλληνες για πολιτικά οφέλη».

Όπως έγραψε στην… απολογητική του ανάρτηση: «Κάθε απόφαση κρίνεται στην στιγμή της και βάσει των δεδομένων της και οφείλω να πω ότι, αν και με στενοχωρεί, αντιλαμβάνομαι την σκοπιμότητα της. Η πορεία της Χώρας μας προς το μέλλον δεν πρέπει να ανακοπεί και όποιος προτάσσει το καλό του τόπου το αναγνωρίζει».

Και σχολίασε: «Διαβάστε τις ειρωνείες για το κόσμο που ευλαβικά περίμενε επί τόσες ώρες στην ουρά (λες και θα έπρεπε να πάρουν άδεια από την Αριστερά για το πού θα πηγαίνουν και θα καταλάβετε). Εδώ έφθασαν να ειρωνευτούν έως και την Εκκλησία που έψαλε το «Κωνσταντίνου, Βασιλέως ημών γενομένου», δηλαδή ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Πιστεύετε ότι δεν θα αξιοποιούσαν την ιερά αυτή στιγμή για να διχάσουν;».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This