Σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τους ελέγχους της ΑΔΑΕ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ελληνικός λαός θα μάθει ποιους και γιατί παρακολούθησε ο κ. Μητσοτάκης μέσα από τον παρακρατικό του μηχανισμό»

Must Read

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητά να γίνει σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τους ελέγχους της ΑΔΑΕ, μετά την επιστολή του προέδρου της Αρχής, Χρήστου Ράμμου  να ενημερώσει την Επιτροπή για τα δεδομένα που έχει συγκεντρώσει από τις που παρόχους επικοινωνίας, με τη ΝΔ να αρνείται,  εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Μετά από έξι μήνες συσκότισης και συγκάλυψης η ώρα της αλήθειας για το σκάνδαλο των υποκλοπών έφτασε. Μετά την επιστολή του Προέδρου της ΑΔΑΕ που ζητά να ενημερώσει τη Βουλή για τα ευρήματα των ερευνών της, ο Πρόεδρος της Βουλής, οφείλει άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις να ορίσει συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τονίζει:

«Οποιαδήποτε προσπάθεια κωλυσιεργίας από την κυβερνητική πλειοψηφία δεν έχει πλέον κανένα νόημα. Η αλήθεια – είτε κάποιοι το επιθυμούν είτε όχι – είναι βέβαιο ότι θα αποκαλυφθεί και ο ελληνικός λαός θα μάθει ποιους και γιατί παρακολούθησε ο κ. Μητσοτάκης μέσα από τον παρακρατικό του μηχανισμό».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε σήμερα από την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας σήμερα, καταγγέλοντας μεθοδεύσεις της ΝΔ να μην ενημερωθεί η Επιτροπή για τα ευρήματα της έρευνας που αφορούν την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Δείτε επίσης:

Βουλή: Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η ΝΔ- Αρνήθηκε την κλήση Ράμμου! – Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This