Επί δύο ώρες κατέθετε ο Άδωνις για τη Novartis

Must Read

Το κατώφλι του Αρείου Πάγου πέρασε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν οι αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου για τους δικονομικούς χειρισμούς των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς στην υπόθεση της Novartis.

Ο πρώην υπουργός Υγείας παρέμεινε στο εισαγγελικό γραφείο περίπου δύο ώρες ενώ εξερχόμενος αρνήθηκε να προβεί σε δηλώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εδώ είναι Εισαγγελία και όχι τηλεόραση».

Ο κ. Γεωργιάδης, για τον οποίο παραμένει ανοιχτό το σκέλος της έρευνας που διενεργούν η Ελένη Τουλουπάκη και οι επίκουροι εισαγγελείς Χρ. Ντζούρας και Στ. Μανώλης, καταθέτει ως μάρτυρας εφ’ όλης της ύλης, όπως είπε ο συνήγορός του Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Σε δήλωσή του ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι ο κ. Γεωργιάδης προσήλθε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου «όχι ως μηνυτής, όχι ως διάδικος αλλά ως μάρτυρας στο πλαίσιο της έρευνας αυτής της δυσώδους υπόθεσης και ειδικά για όσα ανέφεραν οι εισαγγελείς Ιωάννης Αγγελής και Ελένη Ράικου, οι οποίοι κατήγγειλαν παρεμβάσεις στο έργο τους από πρώην υπουργό».

Τις επόμενες ημέρες τη σκυτάλη των μαρτύρων που θα προσέλθουν στον Άρειο Πάγο θεωρείται βέβαιο ότι θα λάβει και η τέως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, η οποία, κατά τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιάννη Αγγελή, ήταν παρούσα σε συνάντηση που έγινε στο υπουργείο Δικαιοσύνης με αντικείμενο την απομάκρυνση της Ελένης Τουλουπάκη από την υπόθεση της Novartis.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This