Προσπάθησε να χαιρετίσει τον πρωθυπουργό έπεσε και χτύπησε! Η αντίδραση του Κ. Μητσοτάκη (video)

Must Read

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται από στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Στη διαδρομή του προς το Ολύμπιον όπου θα συναντούσε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ένα δυσάρεστο περιστατικό τον σταμάτησε.

Πολλοί ήταν οι πολίτες που τον πλησίασαν θέλοντας να φωτογραφηθούν μαζί του μια και πήγαινε στη συνάντησή του με τα πόδια.

Όμως στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους ένας ηλικιωμένος, στην προσπάθειά του να τον προσεγγίσει, σκόνταψε έπεσε και χτύπησε.

Ο κ. Μητσοτάκης προς στιγμήν πάγωσε. Αμέσως όμως ζήτησε από τους άνδρες της ασφάλειάς του να καλέσουν ασθενοφόρο και παρέμεινε στο σημείο μέχρι να βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά με τον ηλικιωμένο άνδρα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This