Η Εύα Καϊλή μηνύει Πολωνό ευρωβουλευτή που άφησε υπόνοιες για τις σχέσεις της με τους Ρώσους

Για ψεύδη και συκοφαντίες κάνει λόγο ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Must Read

«Βόμβα» έριξε ο Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, Πολωνός ευρωβουλευτής που ανήκει στην ακροδεξιά ομάδα των Βρυξελλών, σχετικά με την Εύα Καϊλή.

Άφησε να εννοηθεί ότι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής είχε σχέσεις με την Ρωσία και αυτός είναι ο λόγος που παρακολουθούνταν από τις μυστικές υπηρεσίες.

Μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας προχώρησε και σε σχετική δήλωση, παραχωρώντας συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι της Πολωνίας.

«Η Εύα Καϊλή ήταν υπό παρακολούθηση από τις υπηρεσίες πληροφοριών δύο κρατών-μελών και από τη βελγική αστυνομία λόγω των σχέσεων της, όχι με το Κατάρ, αλλά με τη Ρωσία», δήλωσε ο Βόλσκι.

Άμεση ήταν η απάντηση του συνηγόρου της Εύας Καϊλή στους ισχυρισμούς του Πολωνού ευρωβουλευτή. Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για ψεύδη και συκοφαντίες και προανήγγειλε δε ότι η Εύα Καϊλή θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε: «Μετά το εκκωφαντικό φιάσκο με τα πλαστά στοιχεία που δήθεν εμφάνιζαν τραπεζικά εμβάσματα του Κατάρ σε προσωπικούς λογαριασμούς της Εύας Καϊλή στον Παναμά, νέα ”βόμβα” ψεύδους ”συνταράσσει” το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο!

Ο Πολωνός ευρωβουλευτης, Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, δημόσια δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι ”παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δυο κρατών – μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με την Μόσχα”.

Τα ανωτέρω ειναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Εύας Καϊλή. Η Εύα Καϊλή θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του ανωτέρω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This