Κατρούγκαλος σε Λοβέρδο: «Θέλετε να πάτε με τη ΝΔ; Να πάτε!»

Must Read

Σκληρή απάντηση στον Ανδρέα Λοβέρδο έδωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος με αφορμή την επίθεση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ για τον εκβιασμό όσων παρακολουθούσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο Α. Λοβέρδος είχε δηλώσει στη Βουλή ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται» και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία θέλουν την συνεργασία με τη ΝΔ δεν θεωρώ σωστό να χρησιμοποιούν αυτόν τον υπονομευτικό τρόπο και καλό θα είναι να μην υποσκάπτουν το κλίμα», απάντησε ο Γ. Κατρούγκαλος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η θέση μας στο θέμα των παρακολουθήσεων είναι σαφής. Θεωρούμε ότι με την προσπάθεια της συγκάλυψης η κυβέρνηση προσπαθεί όχι μόνο συγκάλυψη ευθυνών πρωθυπουργού, αλλά να εκβιάσει και το ΠΑΣΟΚ και να το κρατήσει όμηρο», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «εγώ θέλω να πιστεύω στις δηλώσεις του ίδιου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ που λέει ότι θέλει μια κυβέρνηση προοδευτική. Και την επόμενη δήλωση που λέει ότι είναι καιρός πλέον η ΝΔ να πάει στην αντιπολίτευση. Θέλω λοιπόν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να είναι προσεκτικά και να μην παρερμηνεύουν τις δηλώσεις του προέδρου τους και να μη χρησιμοποιούν τοξικές εκφράσεις όσο πηγαίνουμε σε εκλογές. Θέλετε να πάτε με τη ΝΔ κύριε συνάδερφε; Να πάτε!».

Ο Α. Λοβέρδος είπε ότι η απάντηση Κατρούγκαλου είχε «προβοκατόρικα χαρακτηριστικά» και δήλωσε ότι «δεν πρέπει να την σχολιάσω» επαναλαμβάνοντας πως «πολιτικές με απειλές κανείς στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να κάνει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This