Μήνυσε τελικά ο Τάκης Θεοδωρικάκος τον απόστρατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ

«Tους σκευωρούς θα τους πάω μέχρι τέλους, δεν παίζει κανείς με την υπόληψη της οικογένειάς μου», δήλωσε έξω από τον Άρειο Πάγο

Must Read

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου βρέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, προκειμένου να καταθέσει μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό που κατήγγειλε «κουκούλωμα» σε υπόθεση του γιου του.

«Υπέβαλα μήνυση για τα ψέματα εις βάρος μου» δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, πιστός στις πρωινές τους δηλώσεις, κατέθεσε μήνυση κατά του απόστρατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ, που υποστηρίζει ότι ο γιος του Υπουργού εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών.

«Θα τους πάω μέχρι τέλους»

Ο κ. Θεοδωρικάκος, δήλωσε ««υπέβαλα μήνυση προ ολίγου εναντίον του αποστρατευθέντα αξιωματικού για την άθλια σκευωρία με ψέματα και συκοφαντίες εις βάρος μου… Θα τους πάω μέχρι τέλους». Τόνισε, επίσης, πως η «σκευωρία» εναντίον του έχει ήδη «καταρρεύσει», λέγοντας «Οι 5 αστυνομικοί που τώρα θυμήθηκε ο αποστρατευθείς ύστερα από 15 μήνες, κατέθεσαν ότι δεν βρέθηκε ουδέν μεμπτόν. Επιχείρησε να με πλήξει ηθικά και πολιτικά αυτός κι όποιος άλλος βρίσκεται από πίσω. Δεν ανέφερε καν το όνομά μου. Η υπόθεση οργανώθηκε για συγκεκριμένους σκοπούς». Ανέφερε, τέλος, πως δεν θα αφήσει κανέναν να παίζει με τη υπόληψή του, «Θα τους πάω μέχρι τέλους. Με την τιμή και την υπόληψη του γιου και της οικογένειάς μου, δεν θα αφήσω κανέναν να παίζει. Αποκαλύφθηκαν όλα. Και θα αποκαλυφθεί ποιος κρύβεται από πίσω».

 



Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This