Διάψευση από Οικονόμου για υποψηφιότητα Καρατζαφέρη

«Δεν υπάρχει τέτοιου είδους σκέψη ή πρόθεση»

Must Read

Στον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή παρέπεμψε ουσιαστικά χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την απάντηση στο ερώτημα αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής. «Αυτό είναι ένα προσωπικό του ζήτημα και θα συζητηθεί ανάμεσα στον ίδιο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη» είπε ο Γιάννης Οικονόμου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών χθες στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα αυτό έχει έρθει στη δημοσιότητα έπειτα από δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα ότι δεν προτίθεται να είναι ξανά υποψήφιος. Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, τα οποία έκαναν λόγο για συμμετοχή του ιδρυτή του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη.  «Δεν υπάρχει τέτοιου είδους σκέψη ή πρόθεση» απάντησε σε σχετικό ερώτημα.

Τού έπλεξε το εγκώμιο

Θυμίζουμε ότι ο κ. Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του στον Σκάι πριν από μία εβδομάδα έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι ο «Κυριάκος Μητσοτάκης έχει φύγει ψηλά». «Ο Μητσοτάκης έχει ανέβει πολύ ψηλά, στην Ευρώπη συνωθούνται για μια χειραψία μαζί του» ανέφερε ο Γ. Καρατζαφέρης, που προέβλεψε ότι «θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, θα είναι πρωθυπουργός το καλοκαίρι», ενώ τον χαρακτήρισε τον «πιο άρτιο πολιτικό του αιώνα που διανύουμε».

Ο κ. Καρατζαφέρης, όπως ο ίδιος έχει πει, είναι «πολιτικός πατέρας» τριών υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, των Αδ. Γεωργιάδη, Μ. Βορίδη και Θ. Πλεύρη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This