Νέα πυρά Σπίρτζη κατά Θεοδωρικάκου για Greek Mafia: «11η ημέρα αφωνίας…»

«Αφήστε τη φτηνή προπαγάνδα και βρείτε το πολιτικό σθένος να βγείτε με το πρόσωπό σας, να δώσετε συγκεκριμένες απαντήσεις στον ελληνικό λαό», δηλώνει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Για παραληρηματική διαρροή «κύκλων» του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κατά του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Σπίρτζης, απαντώντας στο non paper του Τάκη Θεοδωρικάκου για την Greek Mafia και απευθύνοντας εκ νέου καίρια ερωτήματα στον υπουργό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σημερνινή ανακοίνωση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνονται έντεκα ημέρες αφωνίας, «αφήστε, λοιπόν, τους κύκλους και τη φτηνή προπαγάνδα και βρείτε το πολιτικό σθένος να βγείτε με το πρόσωπό σας (είτε ο υπουργός είτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος), για να δώσετε συγκεκριμένες απαντήσεις στον ελληνικό λαό…».

«Διαβάζουμε σε δημοσιεύματα ότι “κύκλοι” του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα μπορούσε κανείς να τη χαρακτηρίσει και άγρια… Θα διακωμωδούσαμε ακόμη περισσότερο το θέμα, αν σύμφωνα με τις άγριες και συγκλονιστικές αποκαλύψεις των εφημερίδων ΒΗΜΑ, Documento, Καθημερινή, Εφημερίδα των Συντακτών, δεν αναδυόταν η νοσηρή, επικίνδυνη και πρωτοφανής κατάντια, όχι μόνο από κάποιους επίορκους αστυνομικούς και αξιωματικούς της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ, αλλά από συνεργάτες του Υπουργού και μέλη της Πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου», λέει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θα ακολουθήσουμε τη γελοιότητα να διαρρέουμε non paper κύκλων του ΣΥΡΙΖΑ, ως απάντηση στους κύκλους του υπουργείου Προπαγάνδας του Πολίτη, καθώς εμείς δεν έχουμε μάθει να κρυβόμαστε», επισημαίνει και απαντά «στους κύκλους του Υπουργείου Προπαγάνδας του Πολίτη», λέγοντας πως «ο φάκελος της Greek Mafia εστάλη, με εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στη δικαιοσύνη το 2018».

«Ο προπαγανδιστικός ισχυρισμός των κύκλων του υπουργείου Προπαγάνδας, ότι ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ για το ότι δεν υπήρχε τεκμηριωμένο υλικό κατηγορίας στην πρώτη δίκη των μελών της Greek Mafia, αποτελεί γελοίο ισχυρισμό, αφού όλοι γνωρίζουν ότι η ΕΥΠ δεν μπορεί θεσμικά να προβεί σε ανακρίσεις. Όλοι γνωρίζουν ότι ο φάκελος της Greek Mafia εστάλη στη Δικαιοσύνη το 2018. Όλοι γνωρίζουν ότι η ΕΛΑΣ επικαλέστηκε φόρτο εργασίας επί κυβέρνησης Μητσοτάκη και όλοι γνωρίζουν ότι η κωλυσιεργία της ΕΛΑΣ στα 3,5 χρόνια διακυβέρνησης από τη ΝΔ να μετατρέψει σε ανακριτικό υλικό τα ενημερωτικά σημειώματα της ΕΥΠ, οδήγησε στην αθώωση των κατηγορουμένων στην πρώτη δίκη της Greek Mafia», υπογραμμίζει ο Χρήστος Σπίρτζης.

Κατόπιν, σημειώνει με νόημα: «Με το καλό… Ακόμη δεν έχουν ενημερωθεί οι κ.κ. Μητσοτάκης και Θεοδωρικάκος για τις σχέσεις στελεχών τους με τη Greek Mafia; 11η ημέρα αφωνίας».

  • Δείτε τη ανακοίνωση Σπίρτζη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This