«Πουλάει» τρέλα ο Θεοδωρικάκος!

Παρουσιάζεται ως θύμα, την ώρα που ο θόρυβος για τις διασυνδέσεις της Greek Mafia με την ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει κοπάσει

Must Read

Συνεχίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη -κι ενώ ο θόρυβος για διασυνδέσεις της Greek Mafia με παράγοντες της Αστυνομίας δεν έχει κοπάσει- να διαμηνύει ότι η κάθαρση θα προχωρήσει και θα φτάσει μέχρι τέλους, ενώ υποστήριξε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ο ίδιος είναι θύμα εκβιασμών. Ωστόσο, ούτε χθες μίλησε με «διευθύνσεις και ονόματα», αλλά αρκέστηκε σε μισόλογα και υπονοούμενα.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, κατά τον χαιρετισμό του στο Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), που πραγματοποιήθηκε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, αναφερόμενος στις πρόσφατες κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας επεσήμανε με έμφαση ότι έγιναν με τη στήριξη του πρωθυπουργού και σημείωσε ότι προκάλεσαν αντιδράσεις και σκευωρίες, χωρίς ωστόσο να γίνει κατατοπιστικός.

«Προχωρήσαμε στην αλλαγή στην ηγεσία κρίσιμων υπηρεσιών που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της διαφθοράς και του βαρέος εγκλήματος» επεσήμανε, ενώ ξεκαθάρισε: «Αυτή η πολιτική ηγεσία δεν είναι εκβιάσιμη από κανέναν». Υπογράμμισε ότι οι πρόσφατες αποστρατεύσεις έκαναν την πλειονοψηφία των αστυνομικών να ανασάνει, διότι, όπως εξήγησε, «η συντριπτική πλειονότητα των αστυνομικών μας δουλεύουν ευσυνείδητα, με αγάπη και πίστη στο εθνόσημο που φέρει η στολή τους, και απομονώνουν τους λίγους επίορκους».

Παραδέχεται ότι απέτυχε

Επί της ουσίας, ο κ. Θεοδωρικάκος παραδέχεται ότι και επί των ημερών του λειτουργούσαν βρόμικα ή και διεφθαρμένα κυκλώματα μέσα στην Αστυνομία, τα οποία δεν είχε καταλάβει, και μόλις τώρα αντελήφθη την κατάσταση, μετά τις αποκαλύψεις του Τύπου. Αν μη τι άλλο, ακυρώνει μόνος του όλη την προηγούμενη υπουργική του θητεία, παραδεχόμενος ότι απέτυχε!

Ο υπουργός στον χαιρετισμό του υποστήριξε ότι το επιχειρησιακό σχέδιο για ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών είναι αποτελεσματικό, κι αυτό, όπως είπε, αποδεικνύεται με μετρήσιμα στοιχεία. Επίσης διαβεβαίωσε τους αστυνομικούς πως έχουν την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης, όπως αποδείχθηκε και εμπράκτως από τα μέτρα που ελήφθησαν για τη στήριξη του έμψυχου δυναμικού της ΕΛ.ΑΣ.: «Στηρίζουμε τον Ελληνα αστυνομικό με πράξεις, επιλύοντας χρόνια αιτήματα».

Ο κ. Θεοδωρικάκος στον χαιρετισμό του… ύμνησε μέχρι παρεξηγήσεως και πολλούς υπουργούς της κυβέρνησης για τη στήριξη που, όπως είπε, παρέχουν στην ΕΛ.ΑΣ.: τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα για το έκτακτο επίδομα των 600 ευρώ, τον Αδωνι Γεωργιάδη, τον Βασίλη Κικίλια, τον Θανάση Πλεύρη, τον Κ. Τσιάρα κ.ά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This