«Βράζουν» στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με το μπαράζ μεταγραφών

Οργισμένη ανακοίνωση κατά Μητσοτάκη

Must Read

Την οργή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχουν προκαλέσει οι απανωτές μεταγραφών στελεχών τους στη ΝΔ, μέσα σε λίγα 24ωρα.

Μετά την εισχώρηση στη ΝΔ του Σπύρου Καρανικόλα με το περιβόητο τατουάζ στο χέρι για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ακολούθησαν σήμερα η Ελευθερία Φτακλάκη και ο γιος του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου, Απόστολος.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται και άλλες μεταγραφές το προσεχές διάστημα, προκειμένου ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δώσει την εντύπωση ότι κάνει άνοιγμα στο κέντρο, ενώ παράλληλα στόχος είναι να «πιέσουν» όσο μπορούν τον Ν. Ανδρουλάκη.

Με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κάνει λόγο για «επικοινωνιακά πανηγύρια» και τονίζει ότι «δείχνουν το πολιτικό ήθος του κ. Μητσοτάκη».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Τώρα εξηγείται στον ελληνικό λαό, γιατί άνθρωποι που ουδέποτε είχαν ανακηρυχθεί υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, βαφτίζονταν ως “υποψήφιοι” από τους μιντιακούς βραχίονες της Νέας Δημοκρατίας.

Όλα αυτά τα επικοινωνιακά πανηγύρια δείχνουν το πολιτικό ήθος του κ. Μητσοτάκη.

Πρωταγωνιστεί στην εξαχρείωση του δημοσίου βίου, για άλλη μια φορά μετά τις υποκλοπές, συνεχίζοντας την οικογενειακή του παράδοση».

Δείτε επίσης:

Δεν προλαβαίνουμε τους πρώην πασόκους που μπαίνουν στη ΝΔ! Τώρα και ο Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This