Επικοινωνιακά παιχνίδια της Κεραμέως με φρούδες ελπίδες για εκπαιδευτικούς

Must Read

Επικοινωνιακό «τυράκι» της κυβέρνησης στους εκπαιδευτικούς ή απλά ένα ακόμη λεκτικό πυροτέχνημα; Η Νίκη Κεραμέως με ανάρτηση στο facebook -που περισσότερο έμοιαζε με χρησμό της Πυθίας, παρά με πολιτικά ώριμη εξαγγελία- υποστήριξε ότι η κυβέρνηση προτίθεται να θεσπίσει ισχύ μικρότερη της τριετίας για τους πίνακες εκπαιδευτικών, την οποία τριετία είχε νομοθετήσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Δηλαδή, ότι θα μειώσει τον χρόνο αναμονής για τους διορισμούς των εκπαιδευτικών, όχι άμεσα, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον.

Τη στιγμή που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους -δρομολογημένους από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- 4.500 διορισμούς στην Ειδική Αγωγή, το υπουργείο Παιδείας επιχειρεί -προφανώς για επικοινωνιακούς λόγους- να δημιουργήσει την προσδοκία στους εκπαιδευτικούς ότι θα έρθει μια ευνοϊκή για αυτούς ρύθμιση που θα αφορά τους διορισμούς. Ωστόσο, μέχρι αργά χθες το απόγευμα, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας ήταν σε θέση να ερμηνεύσουν σωστά την πρωινή επικοινωνιακή εξαγγελία της Νίκης Κεραμέως.

Στο μεταξύ, χθες, η υπουργός Παιδείας υποδέχθηκε την Επιτροπή Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ. Η υπουργός και οι δύο υφυπουργοί για περισσότερο από δύο ώρες συζήτησαν με τον Νίκο Φίλη και τη Μερόπη Τζούφη για το έργο που θέλει το υπουργείο να προωθήσει στον τομέα της Παιδείας. Το ουσιαστικό συμπέρασμα που προέκυψε από τη συνάντηση ήταν πως κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση συμφώνησαν ότι διαφωνούν για τα εκπαιδευτικά θέματα, αλλά εμφανίστηκαν διατεθειμένοι να επιδιώξουν συναινέσεις

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This