Ο Καρατζαφέρης τα ξεπουλάει όλα!

Must Read

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει επιδοθεί σε μια τεράστια προσπάθεια να δώσει πόντους στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Eίναι, τις τελευταίες εβδομάδες, τακτικός θαμώνας τηλεοπτικών καναλιών που στηρίζουν την κυβέρνηση και είναι τόση η ζέση με την οποία εκφράζεται και στηρίζει τον πρωθυπουργό, ώστε κάνει και εκπτώσεις σε όσα διεκήρυττε σε όλη τη ζωή του.

Ετσι, ούτε τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους δεν αποκλείει πλέον, όπως είπε σε συνέντευξή του στο MEGA: «Kάτω από όρους θα μπορούσε να υπάρχει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο – είναι πολύ εγωιστικό να το θεωρούμε κλειστή λίμνη».

Οι… συγκινητικές προσπάθειες του Γιώργου Καρατζαφέρη να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκαλούν ακόμη και… δάκρυα με αυτά που ξεκστομίζει. Και δεν βλέπει κανέναν άλλον πιο ικανό να ηγηθεί της Ελλάδας σε αυτή τη διαρκή αστάθεια και στις γεωπολιτικές προκλήσεις από τον πρωθυπουργό: «Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να καταλάβει ότι διανύουμε μια κομβική περίοδο. Αλλάζουν οι σχέσεις στο Αιγαίο, ανοίγει ο δρόμος για την Ουκρανία, που η ανοικοδόμησή της θα προσφέρει τα μάλα στην Ελλάδα. Ποιος θα τα κάνει αυτά; Ο Βαρουφάκης, ο Βελόπουλος, ο Κουτσούμπας; Είναι δύο, ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης. Επομένως, μόνο και η σύγκριση λέει “εάν θέλετε διαχείριση των κεκτημένων, τότε Μητσοτάκης”».

Λίγο ενοχλεί τον Γιώργο Καρατζαφέρη αν έχουν «πλημμυρίσει» το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δηλώσεις του, στις οποίες έσερνε τα εξ αμάξης στον Μητσοτάκη, αλλά και εμφανιζόταν ως «τουρκοφάγος» στα πολιτικά του ακροατήρια. Οσον αφορά το γεγονός ότι έχει βγει μπροστά και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον πρωθυπουργό ώστε να κερδίσει τις εκλογές, επανέλαβε ότι δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με τον Μητσοτάκη: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Μητσοτάκη, δεν έχω συμφωνήσει τίποτα μαζί του. Ανακοίνωσα ότι θα πάω στη βόρεια Ελλάδα για να μαζέψω όλους εκείνους που είναι ενοχλημένοι και δεν θα πάνε να ψηφίσουν. Θα πάω να πω την αλήθεια, τι αχθοφορεί ο καθένας στον τόπο».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This