Σε πάρτι μασκέ στις φυλακές η κόρη της Εύας Καϊλή – Γιόρτασε και τα γενέθλιά της

Νέες αποκαλύψεις από το Politico για την εμπλοκή της Ελληνίδας ευρωβουλευτού στο Qatargate

Must Read

Στις φυλακές του Χάρεν οι ψυχολόγοι ετοίμασαν, λόγω των ημερών, πάρτι μασκέ για τα παιδιά των κρατουμένων. Εκεί βρέθηκε και η κορούλα της Εύας Καϊλή.

Την έφερε ο πατέρας της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, Αλέξανδρος, που χθες είχε επισκεφτεί στις φυλακές και τον σύντροφο της κόρης του, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Όπως ανέφερε το Star, η κόρη της Εύας Καϊλή ντύθηκε μονόκερος. Έγινε όμως και ιδιαίτερη γιορτή, καθώς την Παρασκευή έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 2 χρονών.




Εν τω μεταξύ σε νέες αποκαλύψεις για την εμπλοκή της Εύας Καϊλή στο σκάνδαλο του Qatargate, προχώρησε το Politico, επικαλούμενο το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της. Και στο οποίο αναφέρεται ότι αρκετά εκατομμύρια ευρώ παραδόθηκαν στους βασικούς υπόπτους του σκανδάλου.

«Τα σημαντικά χρηματικά ποσά πληρώθηκαν κρυφά σε μετρητά από το Μαρόκο και το Κατάρ» αναφέρεται, σύμφωνα με το Politico, στο ένταλμα σύλληψης της Εύας Καϊλή.

Στο ένταλμα μάλιστα περιγράφεται αναλυτικά κύκλωμα με έδρα τις Βρυξέλλες, που ενεργούσε από το 2021 για λογαριασμό του υπουργού Εργασίας του Κατάρ, Αλί μπιν Σαμίχ Αλ Μάρι. Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το Κατάρ «έτρεχε» τις υποθέσεις του μέσω του πρώην ευρωβουλευτή και φερόμενου ως εγκέφαλου του σκανδάλου, Αντόνιο Παντσέρι.

Στο ένταλμα υποστηρίζεται για τον σύντροφο της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, πως ήταν ο ενδιάμεσος σύνδεσμος ανάμεσα στον Παντσέρι και την Καϊλή: «Η έρευνα έδειξε ότι οι εντολές δίνονταν από τον κ. Παντσέρι στον σύζυγο της κατηγορουμένης».

Περιγράφοντας τον τρόπο λειτουργίας του κυκλώματος, αναφέρεται ακόμη ότι ο Παντσέρι πήγαινε στον Τζόρτζι όποτε ήθελε να καθοδηγήσει τη συμπεριφορά της ευρωβουλευτού. Όπως σημειώνει το Politico το ένταλμα σύλληψης για την Εύα Καϊλή αναφέρει για το πρόσωπό της ότι «είναι η βασική οργανωτής ή συνδιοργανωτής του κυκλώματος δημόσιας διαφθοράς και ξεπλύματος χρήματος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This