Θλιβερά γεγονότα στην «καφετέρια» του Μητσοτάκη: Πήραν «σηκωτή» γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε!

Must Read

Η απόλυτη ξεφτίλα του μοναδικού πρωθυπουργού στην ιστορία της Ελλάδας, ο οποίος έκανε συγκέντρωση σε καφετέρια! Και με το ζόρι κατάφερε να την γεμίσει όπως φαίνεται από το βίντεο…

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες η απαράδεκτη συμπεριφορά των ανθρώπων του πρωθυπουργού προς μια γυναίκα που πήγε να διαμαρτυρηθεί στην καφετέρια στο Μαρούσι που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κανονίσει να συναντηθεί με τους πολίτες για να τους μιλήσει ενόψει των επερχόμενων εκλογών ώστε να αλλάξει το ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα που υπάρχει μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που δημοσιεύει το documentonews.gr, φαίνεται πως την στιγμή που ο πρωθυπουργός φτάνει στο Μαρούσι και βγαίνει από το αυτοκίνητο του μια γυναίκα αρχίζει να φωνάζει έντονα και οργισμένα «Μητσοτάκη κάθαρμα!».

Την στιγμή που ακούγονται οι πρώτες λέξεις από τα χείλη της οι συνεργάτες του πρωθυπουργού την πιάνουν από τα χέρια και με γρήγορες κινήσεις και σπεύδουν να την απομακρύνουν «σηκωτή» μεταφέροντας την αρκετά μέτρα μακριά από τον πρωθυπουργό.

Η γυναίκα, πάντως, δεν πτοείται και παρά το γεγονός πως οι φωνές της «κρύβονται» από τις ομιλίες και τα χειροκροτήματα προς τον πρωθυπουργό  συνεχίζει να φωνάζει και να διαμαρτύρεται μέχρι την τελευταία στιγμή. 

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Δείτε επίσης:

Πρωθυπουργικός διασυρμός: «Κάνουμε αυτοκριτική αλλά δεν μηδενίζουμε το σημαντικό μας έργο»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This